BEYLİKDÜZÜ BAHARDA DA YETENEKLERİNİ GÖSTERECEK

BEYLİKDÜZÜ BAHARDA DA YETENEKLERİNİ GÖSTERECEK
Beylikdüzü Belediyesi’nin ücretsiz düzenlediği Bahar Dönemi Kursları’nın kayıtları başladı. Birçok branşta yetişkin ve çocuklar için eğitim verecek olan kurslar, Beylikdüzü Kültür Merkezi ve Kavaklı Kurs Merkezi’nde gerçekleşecek. Başvurular, 26 Ocak 2015
Beylikdüzü, her mevsimi ayrı bir etkinlikle karşılıyor. Yetişkinler ve çocuklar için ayrı ayrı kurslar düzenleyen Beylikdüzü Belediyesi, Mayıs ayının sonuna kadar sürecek olan kurslara her yaş grubundan bireyi davet ediyor. 26 Ocak - 1 Şubat 2015 tarihleri arasında yapılacak kayıtlarla yetişkin grupta 1998 doğumlu ve üstü, çocuk grubunda ise 2001-2008 arası doğanlar eğitim alabilecek. Dersler 9 Şubat’ta başlayacak.

 

Kurs Merkezlerine Göre Branşlar Şöyle;

 Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde yetişkinler için diksiyon, gitar, thm koro, bağlama, kaligrafi, resim, ney, fotoğraf, tiyatro, şan, Latin ve salon dansları, halk oyunları, karikatür, çocuklar için ise bateri, gitar, güzel sanatlara hazırlık-resim, tiyatro, halk oyunları, resim, bale branşları yer alıyor. Kavaklı Kurs Merkezi’nde yetişkinler için ney, fotoğraf, diksiyon, ebru, hat, kaligrafi; çocuklar için de piyano, gitar, tiyatro-drama, resim branşları mevcut.

 

Kayıt Saatleri ve Detaylı Bilgi İçin Arayın

 

9 Şubat’ta başlayacak ve 2015 Mayıs ayının son haftasına kadar devam edecek kayıtlar hafta içi 08:00-16:30 saatleri arasında Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Kavaklı Kurs Merkezi’nde yapılabilecek. Kurslarla ilgili detaylı bilgi için 872-28-00 ve 876-99-12-13 numaralı telefon hatları hizmet vermekte. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.