Beylikdüzü'nde anne ve bebek sağlığı eğitimi

Beylikdüzü'nde anne ve bebek sağlığı eğitimi
Beylikdüzü Belediyesi'nde 'Anne ve Bebek Ölümlerini Engelleme Eğitimi’ verildi.
Doğumlarda kayıpların yaşanmaması, anne ve bebeğin sağlığı konusunda titiz davranılması gereken noktalar Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ev sahipliğinde İlçe Toplum Sağlığı Merkezi’nce düzenlenen 'Anne ve Bebek Ölümlerini Engelleme Eğitimi’nde anlatıldı. Geniş kapsamlı konuların anlatıldığı eğitimler 21 Ağustos’a kadar devam edecek.

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, ilçede bulunan ebeveynleri bilinçlendirmek adına İstanbul İl Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Beylikdüzü İlçe Toplum Sağlığı Merkezi’nin düzenlediği Anne ve Bebek Ölümlerini Engelleme Eğitimi’ ni vatandaşla buluşturdu. 17 Ağustos tarihinde başlayan eğitimler sırasında anket doldurularak bilgiler hakkında genel araştırma gerçekleştirildi.

Gebelik Aşamalı Olarak Anlatıldı

Gebelik öncesi, gebelik sonrası ve gebelik bakımının aşamalı olarak anlatıldığı seminerde, 15-49 yaş grubu izlemlerine de yer verildi. Bebek ve çocuk izlenimleri, genişletilmiş bağışlama programının da bulunduğu seminer Sağlık İşleri Müdürlüğü Seminer Salonu’nda gerçekleşti. Eğitimler, Dr. Müge Erdoğanlar ve Hemşire Çiğdem Durmaz tarafından verildi. Ebeveynlerin bilinçlenmesi için çalışan müdürlükte seminerler 21 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.