Beylikdüzü'nden Kaynarca'ya Halk Kütüphanesi

Beylikdüzü'nden Kaynarca'ya Halk Kütüphanesi
Eğitime verdiği destekle her zaman çocukların geleceğine katkı sunan Beylikdüzü Belediyesi, kardeş belediye olan Kaynarca Belediyesi'ne bir kütüphane kazandırdı.
Eğitime verdiği destekle her zaman çocukların geleceğine katkı sunan Beylikdüzü Belediyesi, kardeş belediye olan Kaynarca Belediyesi'ne bir kütüphane kazandırdı. Geleneksel olarak gerçekleşen "Su Festivali" kapsamında 6 bin kitaplı kütüphanenin açılışını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, vatandaşla birlikte yaptı.


Beylikdüzü Belediyesi, kardeş belediye olan Kırklareli Kaynarca Belediyesi'ne 6 bin kitaplık bir kütüphane kazandırdı. Gelecek nesli bilgili ve eğitimli olarak yetiştirmek için her zaman özenle çalışmalar yürüten Beylikdüzü Belediyesi, Kaynarca Belediyesi'nin talebiyle adı Ekrem İmamoğlu Halk Kütüphanesi olan merkeze binlerce kitabın yanı sıra 10 adet bilgisayar, projeksiyon cihazı, yazıcı ve tarayıcı gibi teknolojik donanımları da ekledi.

"TÜRKİYE'NİN EĞİTİMLİ NESİLLERE İHTİYACI VAR"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kütüphaneleri her zaman çok önemsediklerini dile getirerek, "Çocuklarımız, buralarda birbirlerinin çalışmalarını görerek motive oluyorlar. Kaynarca'ya böyle güzel bir yeri kazandırmak bizlere gurur veriyor. Çocuklarımıza birkaç kelime öğretebiliyorsak ne mutlu bize. Türkiye'mizin eğitimli bir topluma çok ihtiyacı var. Bugün şikayet ettiğimiz her hususun altında mutlaka bir eğitimsizlik konusu yatıyor." diye konuştu.

Gücümüz yettiğince eğitimle ilgili destekler vermeye devam edeceğiz." diyen Başkan İmamoğlu'na Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, teşekkür plaketi takdim etti. Türker, desteklerinden dolayı Beylikdüzü Belediye ve Başkan İmamoğlu'na teşekkür ederek, açılış kurdelesini birlikte kesti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.