Beylikdüzü şimdi daha Aydınlık

Beylikdüzü şimdi daha Aydınlık
Yerel Gazetecileri sahibi olduğu Özel Beylikdüzü Aydınlar Koleji’nde ağırlayan Kurucu Zihni Aydın, ‘kendilerine güvendiklerini ve bu ülkeye yakışır donanımlı, bilim ve teknolojiyi iyi kullanan, cesur, mutlu ve gurur duyulan bireyler yetiştirmek için çabal

Aydınlar Koleji olarak bu yıl Anaokulu, İlkokul, Ortaokul olarak hizmet vereceklerini belirten Zihni Aydın, okul olarak prensiplerini ve duruşlarını aktardı.

 Aydın ‘mutlu bireyler yetiştireceğiz’

Ulusal ve evrensel değerleri  benimseyen, Türk Milli Eğitimi’nin ilke ve amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, akademik ve sosyal gelişimi aynı ölçüde önemseyen, içinde bulunduğu çevreye ve çevre sorunlarına  duyarlı yaşam boyu öğrenmeyi hedefleyen başarılı, onurlu ve mutlu aydın bireyler yetiştirmektir.

 

Vizyonumuz

Türk Eğitim Sistemine değer katan; akılcı çağdaş ve dinamik yapısıyla hedeflerini gerçekleştiren, eğitim-öğretim etkinliklerinin her aşamasında, bilim ve teknolojiden sanat ve spora kadar uzanan geniş bir alanda geleceği şekillendirecek donanım ve cesarete sahip nesiller yetiştiren; Türk Eğitim Sisteminin üyesi olmaktan gurur duyulan, alanında saygın ve önder bir eğitim kurumu olmaktır.

 

Farklıyız

     Rehberlik ve danışmanlık hizmetleri

     Her derse özgü etüt çalışmaları

     Gelişim izleme sınavları

     Kapalı ve açık spor alanlarımızda basketbol, voleybol, badminton, masa tenisi yüzme

     Fen laboratuarında uygulamalı fen bilgisi

     Satranç ve drama

     Sağlıklı ve dengeli beslenme hizmeti

 

 

BİZİM FARKLILIKLARIMIZ BEYLİKDÜZÜ AYDINLAR KOLEJİ’NDE

     Sınıflarımız son teknolojiye uygun olarak düzenlenmiştir.

     Öğrencilerimiz akıllı tahtaya uyumlu tablet bilgisayarı ile eğitimlerini sürdürür.

     Çift dil eğitimi

     Modern laboratuar

     Zengin kütüphane

     Kapalı ve açık spor alanları

     Yüzme havuzu

       Konferans salonu

      Yemekhane

      Her semte servis hizmeti

 Zihni Aydın Kimdir?

Kastamonu, Taşköprü ilçesi Doymuş köyünde doğdum.

Aynı köyde ilkokulu bitirdim. 1963 yılında Göl ilköğretmen okulu sınavlarına girip kazandım. Okulumda altı yıl okudum ve 1969 yılında Kastamonu Göl İlköğretmen Okulu’ndan mezun oldum.

Anadolu’nun değişik yörelerine dağıldık. Öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğunu bilerek yetiştirildik. Köy öğretmeni olarak gittiğimiz her  yere ışık olmaya, çocuklara umut olmaya, yol göstermeye, onları aydınlatmaya, sanki yeminliydik. Ne yüce bir iş yaptığımızı bilerek mutlu olduk.

Öğretmenlik yaşamımda öğrencilerime öğrettiklerimden başka, ben de onlardan çok şey öğrendim. Çünkü öğrenmenin yaşı yok gerçekten hele de içinde bulunduğumuz bu çağda. öğrenme ve öğretme hayat boyu devam ediyor.

Bir eğitimci olarak yıllarca hayalini kurduğum ‘Ülkeme, geleceğimize  çocuklarımıza Aydınlık Türkiye’mize  bir EĞİTİM YUVASI bırakmak’ üzere  yola çıktık.

BEYLİKDÜZÜ AYDINLAR KOLEJİ bu duygu ve düşüncelerle doğdu.

Sevginin, çağdaşlığın, bilginin, başarının birleştiği yolda; ilkeli, dürüst, sağduyulu, düşünen ve düşündüren çevreyi ve insanları seven, önyargısız bireyler yetiştiren bir kurum olarak  biz de varız…‘AYDINLARLA  GELECEĞİMİZ AYDINLIK OLSUN’

 

Aydınlar Koleji İletişim: Barış Mahallesi, Eğitim Vadisi, Haziran Sokak, No:5 Beylikdüzü

İletişim: (0212) 777 81 81 – 873 37 77

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum