BEYLİKDÜZÜ’NDEN EĞİTİME TAM DESTEK

BEYLİKDÜZÜ’NDEN EĞİTİME TAM DESTEK
Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BEYGEM) öğrencilerin yanında. TEOG, YGS, LYS’ye hazırlık ve okul derslerine takviye etüt çalışmaları için ön kayıtlar 24 Mayıs 2016 Salı günü başlıyor. 16 Haziran’a kadar kayıtlarını yaptıran ve evraklarını ta
Geleceğimizin teminatı olan çocuklar ve gençler için Beylikdüzü Belediyesi eğitime tam destek vermeye devam ediyor. Beylikdüzü’nde eğitimin çıtasını yükseltmek isteyen Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (BEYGEM); TEOG, YGS, LYS’ye hazırlık ve okul derslerine takviye etüt çalışmalarıyla öğrencilerin yanında. Ortaöğretim 6-7 ve 8. Sınıf, Lise 9-10-11 ve 12. Sınıf ve Mezun Öğrencilerin başvurabileceği BEYGEM kurslarına ön kayıtlar, 24 Mayıs 2016 Salı günü başlıyor. Kayıtlar 16 Haziran’a kadar devam edecek. 

BEYGEM’in eğitim programlarına katılım için Beylikdüzü’nde ikamet etmesi gerekiyor. Belirlenen kayıt Merkezlerine gelerek kayıt yaptıracak öğrencilerin gelirken kimlik fotokopisi, 2 adet fotoğraf, öğrenci belgesi ya da bir önceki yıla ait karne fotokopisi ve aile gelir beyannamesini yanlarında getirmeleri gerekiyor. Başvuruların artması durumunda komisyon incelemesi yapılacak ve öğrencilerin aile gelir durumuna göre kesin kayıt kabulleri belirlenecek. Ayrıca şehit, gazi ve engelli aile çocuklarına öncelik sağlanacak.

Ders Zili 22 Ağustos’ta Çalacak

Tüm şartları yerine getirerek ön kayıt yaptıranlar için kurulacak olan komisyonla belirlenecek öğrencilerin kesin kayıtları yapılacak ve bu öğrenciler için 22 Ağustos 2016 tarihinde dersler başlayacak. BEYGEM kurslarına katılmak isteyen öğrencilerin 24 Mayıs tarihinden itibaren Beylikdüzü Kültür Merkezi, Kavaklı Kurs Merkezi ve Gürpınar Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’ne gelerek kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor. BEYGEM’de dersler cumartesi sabah, pazar öğlen veya cumartesi öğlen, pazar sabah çapraz program uygulanarak yapılacak. Etütler ise öğrencilerin okul çıkış saatleri ve özel durumuna göre hafta içi uygulanacak. Detaylı bilgi için 444 09 39 numaralı çözüm hattını arayabilirsiniz.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.