Binlerce Vatandaş Ücretsiz Kurslarda Eğitim Aldı

Binlerce Vatandaş Ücretsiz Kurslarda Eğitim Aldı
Sanatın, sporun, eğitimin Beylikdüzü'nün her köşesinde hissedilmesi için sosyal faaliyet ve kurslara önem veren Beylikdüzü Belediyesi, her yaştan vatandaş için ücretsiz kurslar düzenledi.
Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kurslarda bedenine, eğitimine veya ruhuna iyilik yapmak isteyenler hocalardan eğitimlerini aldı.

Beylikdüzü Belediyesi, çocuklara, yetişkinlere, engellilere ve sınavlara hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurslar düzenleyerek birçok alanda vatandaşa kendini geliştirme imkanı sunuyor. Bir yıl içerisinde 3 binden fazla kursiyer eğitim alarak kendine yatırım yaptı.

Sanat ve Eğitim Kursları Bir Arada

Beylikdüzü ve Kavaklı Kültür Merkezlerinde altıncı, yedinci ve sekizinci sınıf öğrencilerine eğitime yönelik ve piyano, gitar, drama, resim, keman, bale tekvando, jimnastik gibi kurslar verildi. Yetişkin gruplarında ise, fotoğrafçılık, diksiyon, şan, resim, karikatür kursları, Latin ve salon dansları eğitimleri alındı.

Engellilere yaşamın her alanında büyük önem veren Beylikdüzü Belediyesi, sosyal anlamda hayatın içinden kopmamaları konusunda engellilere yönelik olarak da resim, masa tenisi, ritim, perküsyon, satranç, tekvando gibi branşlarda eğitimleri sağladı.

Kurslar Devam Edecek

Bir yıl içerisinde her yaştan kursiyeri birçok sanatla buluşturan Beylik düzü Belediyesi 3122 vatandaşa talep ettiği alanlarda kurs imkanı sağladı. Sanatın kenti Beylikdüzü'nde kurslar çeşitliliği artarak vatandaşa hizmet vermeye devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.