BU YAZIYI HERKES OKUYABİLECEK!

BU YAZIYI HERKES OKUYABİLECEK!
Beylikdüzü’nde bu dönem sadece çocuklar değil, yetişkinler de okullu oluyor. Her yaşta eğitime büyük destek veren Beylikdüzü Belediyesi , “Bu Yazıyı Görüyor Ama Okuyamıyorsa” sloganıyla 18 yaşından büyük okuma-yazma bilmeyen herkese ücretsiz kurs imkanı s

 

 

Nitelikli ve kaliteli eğitim için öncü belediyelerden olan Beylikdüzü Belediyesi, şimdi de yetişkinlerin eğitimi için kolları sıvadı. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü çatısı altında başlatılan okuma-yazma kursu 18 yaşından büyük okula gidememiş yetişkinlere eğitim imkanı sağlıyor. “Bu Yazıyı Görüyor Ama Okuyamıyorsa” sloganıyla yola çıkan müdürlük, bu kurslar sayesinde artık Beylikdüzü’nde okuma –yazma bilmeyen hiçbir bireyin kalmamasını hedefliyor.

 

 

Bireylerin geleceğe umutla bakmasını, yeni bir hayata kendisini güvenle hazırlamasını sağlamak için düzenlenen bu kurslardan, okuma-yazma bilmeyen tüm yetişkinler ücretsiz olarak yararlanabilirler. İlçede yaşayan vatandaşlar, kurslara kayıt olmayı talep eden yakınlarını, akraba ve komşularını Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde bulunan Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne yönlendirebilir, 444-09-39 numaralı hattan bilgi alabilirsiniz.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.