Büyükçekmece’de 3250 öğrenciye eğitim desteği

Büyükçekmece’de 3250 öğrenciye eğitim desteği
Eğitime yaptığı katkılarla adından söz ettiren Büyükçekmece Belediyesi yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi ailelere sağladığı kırtasiye desteğini bu yıl da sürdürdü.

Okul aile birlikleri tarafından belirlenen 3250 öğrenciye kırtasiye malzemesi, çanta, okul kıyafeti ve ayakkabı dağıtıldı. Büyükçekmece Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığıyla gerçekleştirilen kırtasiye yardımlarının dağıtımına katılarak öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, Büyükçekmece Belediyesi olarak eğitimin her alanında desteklerinin süreceğini belitti.

“Her zaman yanlarındayız”

Belediye olarak eğitim konusunu her zaman öncelikli mesele olarak gördüklerini vurgulayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ise şu açıklamayı yaptı:  “Belediyelerin asli görevlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerini yerine getirme görevleri de bulunuyor. Biz de bu kapsamda her eğitim öğretim yılı öncesinde öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim dönemine eksiksiz başlamaları ve ailelerinin ağırlaşan yüklerini biraz olsun hafifletebilmek için katkı sunuyoruz. Aynı zamanda bu yıl 17 okulumuzdan gelen talepler doğrultusunda okullarımızın eksiklerini de giderdik, boya badana işlerini tamamladık. Öğrencilerimizden tek isteğimiz daha çok çalışıp, ülkemizi çağdaş medeniyetler düzeyine yükseltebilecek bireyler olmalarıdır. Biz bu yolda dün olduğu gibi bundan sonrada her zaman yanlarında olacağız.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.