Çatalca Basketbol Kulübü’nden Başkan Cem Kara’ya teşekkür ziyareti

Çatalca Basketbol Kulübü’nden Başkan Cem Kara’ya teşekkür ziyareti
Çatalca Basketbol Kulübü Başkanı Ünal Kutlu ve basketbolcular Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı ziyaret etti.

Çatalca Basketbol Kulübü Başkanı Ünal Kutlu, antrenörleri ve kulübün minik, küçük ve genç takım sporcuları Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı ziyaret etti.

Çatalca Belediyesi Meclis Salonu’nda basketbolcuları ağırlayan Belediye Başkanı Cem Kara, bir süre sporcularla sohbet etti. Kulüp takımlarının durumu hakkında bilgiler alan Başkan Cem Kara, basketbolculara başarılarının artarak devam etmesini diledi. Basketbolcular da Başkan Cem Kara’ya merak ettikleri konularda sorular sordu. Sporcuların en çok merak ettiği ise Başkan Cem Kara’nın hangi takımı tuttuğu oldu.

Çatalca Basketbol Kulübü Başkanı Ünal Kutlu ziyarette, Çatalca Basketbol Kulübü’ne her zaman destek olan ve 22-26 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen 18. Power Bulls Basketbol Kış Turnuvası’na katılmaları için lojistik destek sunan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp sporla geleceklerine yön vermek amacıyla Çatalca’daki amatör spor kulüplerine, her branştan spora ve sporculara imkânlar ölçüsünde destek olmayı sürdüreceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.