ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ SONA ERDİ

ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ SONA ERDİ
Küçükçekmece Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen 'Okul Olimpiyatları Fiziksel Çocuk Oyunları Şenlikleri' sona erdi.

 2017/2018 eğitim-öğretim yılı ilkokullar arası fiziksel etkinlikler oyunlarının müsabakaları Arif Nihat Asya Ortaokulu Spor Salonu’nda 1.2.3. ve 4.sınıflar arasında yapıldı.

 

GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI OYNADILAR

 

Şenliklere Küçükçekmece'deki  69 okuldan 1380 öğrenci  katıldı. Görevli beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde çocuklar; yakan top, mendil kapmaca, sek sek gibi unutulmaya yüz tutmuş geleneksel çocuk oyunları oynayarak keyifli vakit geçirdiler.  Gençlere ve çocuklara; liderlik yapabilme, kurallara uyma, paylaşmayı öğrenme, zamanı verimli kullanma, zihinsel ve fiziksel beceriler kazanarak kendi kültürlerini tanıma ve spor yapma alışkanlığı kazandırılması hedeflenerek düzenlenen oyunlar, Küçükçekmeceli çocuklardan büyük ilgi gördü. 

Çocuk Oyunları Şenlikleri'nde dereceye giren okul takımlarına madalyaları Arif Nihat Asya Ortaokulu Spor Salonu’nda düzenlenen törenle Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Kurt tarafından takdim edildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.