ÇYDD Bakırköy Şubesi 74 mezun verdi

ÇYDD Bakırköy Şubesi 74 mezun verdi
ÇYDD, bu yıl 286 üniversite, 106 lise öğrencisine burs verdi.
 Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bakırköy Şubesi’nin Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi Müşfik Kenter Salonu’nda düzenlediği mezuniyet töreninde Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na üyelik rozeti takıldı.
Dernek Başkanı Gülser Alparslan’ın açılış konuşmasıyla başlayan mezuniyet töreninde Alparslan, konuşmasının ardından Belediye Başkanı Kerimoğlu’na Şubeye üyelik rozeti taktı.


Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da yaptığı konuşmada, ”Daha önce Derneğimizin Esenyurt Şubesi’ne de üye olmuştum. Burada Bakırköy’de de üye olarak Dernek için daha aktif çalışacağıma söz veriyorum. Meslektaşı olmaktan büyük onur duyduğum Prof. Dr. Türkan Saylan Hocamızın bıraktığı yerden bayrağı daha da ileriye taşımak istiyoruz. Atatürkçü, yurtsever, cumhuriyet değerlerine bağlı gençler yetiştirmeyi kendisine ilke edinen Derneğimizin bağışçılarına da kucak dolusu teşekkür ediyorum. Mezun öğrencilerimize de hayatlarının bundan sonraki döneminde başarı, sağlık ve mutluluk diliyorum”dedi.


Şube Başkanı Gülser Alparslan bu yıl 286 üniversite ve 106 lise öğrencisine burs verdiklerini, 74 üniversite öğrencisinin de mezun olduğunu belirtti.

Mezuniyet töreni öğrencilerin duygularını içeren mektuplarını okumaları, tiyatral şiir dinletisi ve müzik dinletisi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.