Diplomalı falcılar geliyor!

Diplomalı falcılar geliyor!
İstanbul Aydın Üniversitesi bünyesinde 'astroloji akademisi' kurularak, sertifikalı falcı yetiştirilecek.
- Geleceğe duyulan merak, ilim yuvası okulları da etkiledi! Bünyesinde 'astroloji akademisi' kurup, sertifikalı falcı yetiştirmek isteyen İstanbul Aydın Üniversitesi hayret uyandırdı.

'Fala inanma falsız da kalma' denilir ama, bazı eğitimciler fala olan inançlarında sınırları aştı. Falcılığın bir meslek olarak icra edilmediği, suç sayıldığı ülkemizde İstanbul Aydın Üniversitesi bu işi ciddiye alıp, özel bir bölüm açtı. Üniversite, Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde kurduğu astroloji akademisinde 'İlişki analizleri', 'Burçlar ve gezegenler' ve 'Astroloji ve bilim' gibi isimlendirdiği derslerle çeşitli eğitimler vererek sertifikalı falcılar yetiştirmek için harekete geçti. Astroloji akademisinde okuyacak gençlerin sonrasında nerede ve nasıl çalışacağı merak konusu olurken; derslerin içeriği ve programı dikkat çekti. 16 hafta sürecek eğitim dönemi boyunca öğrencilere her hafta verilecek dersler şöyle sıralandı:

İsteyen herkes katılıyor

Astroloji bölümünün amacı üniversitenin sitesinde, "Geçmişten günümüze uzanan eski ve yeni teknikler ışığında tüm detaylarıyla astrolojinin öğretilmesi" diye açıklanıyor. Herkesin katılabileceği bu bölümde eğitim 2 yıl sürüyor. Öğrencilere 2 astrolog ders veriyor.

Şaşırtan ders programı

Oryantasyon &Etik 
Güneş & Ay & Ay Düğümleri
Merkür & Venüs & Mars
Jüpiter & Satürn
Chiron & Uranüs & Neptün & Pluto
Koç & Boğa & İkizler &Yengeç
Aslan & Başak &Terazi &Akrep
Yay & Oğlak &Kova & Balık
Evler 1
Evler 2 
Atölye Astroloji Programı kullanımı 
Açılar & Açı kalıpları
Atölye
Sınav
Sınav değerlendirmesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.