Dünyanın üniversiteleri Beylikdüzü' nde

Dünyanın üniversiteleri Beylikdüzü' nde
Beylikdüzü Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl birincisi düzenlenen Beylikdüzü Üniversiteler Tanıtım ve Eğitim Fuarı, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde (BKM) yapılan törenle açıldı.
Beylikdüzü Üniversiteler Tanıtım ve Eğitim Fuarı, Beylikdüzü Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde BKM’de yapılan tören ile açıldı. 
Üniversite eğitimi alacak gençlere üniversite ve meslek seçimlerinde yardımcı olmak için düzenlenen fuar açılış programına, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın ve Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay, Prof. Dr.Mümtaz’er Türköne, Kavram Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyet Başkanı Bahattin Durmuş ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

“Eğitimde Hiçbir Fedakarlıktan Kaçınmıyoruz”
Konuşmasında, Beylikdüzü Belediyesi olarak eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmadığını belirten Başkan Uzun, 10 yabancı üniversitenin toplamda ise 42 üniversitenin katılımıyla gerçekleşen bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Açılış konuşmalarının ardından Başkan Uzun, protokol üyeleriyle birlikte fuarın açılış kurdelesini kesti ve eğitim kurumlarınca açılan stantları gezdi. 

Prof. Dr. Türköne seminer verdi
Açılışın ardından Beylikdüzü Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda Prof. Mümtaz’er Türköne  “Geleceğe Doğru Türk Gençliği Vizyonu” konulu seminer verdi. Seminerde Prof. Türköne, “Meslekte başarılı olmak için iki temel şart var. Birincisi yapacağınız işi sevmek, ikincisi yapacağınız işe faklı bakabilmek. İşinize herkesten farklı bakabilirseniz hızlı bir şekilde yükselirsiniz” dedi. 
Daha sonra Kaymakam Demirkol ve Başkan Uzun, katkılarından dolayı Prof. Türköne ve Kavram Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyet Başkanı Durmuş'a katılım sertifikası ve plaket verip, kendilerine teşekkür etti.
Beylikdüzü ve komşu ilçe okullarındaki öğrencilerin katılımıyla 20 bin ziyaretçi beklenen eğitim fuarında öğrencilere çeşitli konularda da uzmanlar tarafından eğitimler veriliyor.
 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.