EĞİTİM – ÖĞRETİME YAKIN MARKAJ

EĞİTİM – ÖĞRETİME YAKIN MARKAJ
Ant Koleji’nin düzenlediği tanışma ve dayanışma kahvaltısına katılan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, ilçenin eğitim – öğretim durumu ile ilgili katılımcılarla istişarede bulundu.

Adnan Kahveci Mahallesi’nde yer alan Ant Koleji Yönetim Kurulu ve öğretmenleri daveti üzerine ilçede bulunan anaokulu, ilk ve ortaokulların müdürlerinin katıldığı dayanışma ve kaynaşma kahvaltısında ilçenin eğitim - öğretim durumu hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Beylikdüzü’nün eğitim başarı seviyesinde 4 ve 5. Sıralarda seyrettiğine dikkat çeken Başkan Yardımcısı Yeşil, “Bu başarıyı sürdürebilmemiz için, eğitim-öğretim ile ilgili gelişme ve yöntemleri yakından takip etmeli, üstemize düşeni yerine getirmeliyiz. Belediye Başkanımız Yusuf Uzun’un da belirttiği gibi eğitime her daim destek veriyoruz” dedi.
Eğitimciler Kaynaştı
Ant Koleji Kurucusu Saime Türkmen, Yöneticisi Şerafettin Türkmen, Müdürü Mustafa Şimşek’in davetlisi olarak kahvaltıya iştirak eden müdür ve öğretmenler eğitim ile ilgili birçok konu üzerine sohbet gerçekleştirdiler. Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil’in de katıldığı toplantıda, eğitim camiası hem kahvaltı etti hem de daha yakın ilişkilerde bulunma fırsatı yakaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.