EĞİTİME DESTEK TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

EĞİTİME DESTEK TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu Esenyurt Toki Örnek Ortaokulu’nu ziyaret ederek okul yönetimi ile kahvaltıda bir araya geldi.

Düzenlenen kahvaltı programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal, Okul Müdürü Mehmet Şirin ve okul yönetimi katıldı.

Kahvaltı programının ardından Başkan Kadıoğlu öğrencilere okul üniforması, ayakkabı,  dağıttı.

Esenyurt Toki Örnek Ortaokulunda öğrencilerle bir araya gelen Başkan Kadıoğlu düzenlenen kahvaltı programının ardından daha önce belirlenmiş olan ihtiyaç sahibi 200 öğrenciye okul üniforması dağıttı. Toki Örnek Ortaokulu Müdürü Mehmet Şirin Özden, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na öğrencilere ve okula yapmış olduğu yardımdan dolayı teşekkürlerini iletti.

Başkan Kadıoğlu, “Eğitime desteğimiz daimi olacaktır”

Başkan Kadıoğlu, Toki Örnek Ortaokulu öğrencilerine üniforma dağıttıktan sonra okulu gezerek öğrencilerle hatıra fotoğrafları çektirdi. Üniforma dağıtımının ardından Başkan Kadıoğlu şunları söyledi; “ İhtiyacı olan tüm okullarımıza gerekli olan yardımları aksatmadan yapmaktayız ve eğitime olan desteğimiz de daima devam edecektir. Çocuklarımız ne kadar iyi şartlarda eğitim alırsa, ülkemizi daha da yükseklere taşıyacaklardır. İlçemizde hem okul sayılarını arttırıyoruz, hem de var olan okullarımızın gerekli olan tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.