Esenyurt'ta motivasyon eğitimi

Esenyurt'ta motivasyon eğitimi
Esenyurt Belediyesinde görev yapan personellerin, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmeleri için eğitim seminerleri başladı.
 Halkla ilişkilerden, zabıta mevzuatına birçok konunun ele alındığı eğitimler uzman eğitmenler tarafından veriliyor.

Esenyurt Kültür Merkezinde 1 hafta sürecek olan eğitim programlarına katılan personellere; Kamu idarelerinde ve mahalli idarelerde halkla ilişkiler, Etkili iletişim ve Beden dili, Belediyelerde protokol kuralları, Belediye zabıta mevzuatı uygulamaları, İşyeri açma ve çalışma ruhsatları denetimi konuları hakkında eğitim seminerleri verildi.

Sabah ve öğleden sonra iki oturum halinde verilen eğitimlere katılan belediye çalışanları, eğitim ve sunumların motivasyon ve çalışma ortamı açısından oldukça verimli ve faydalı olduğu ifade edildi.

Sosyolog, eğitimci ve yazar Yusuf Özkan Özburun, Esenyurt Belediyesi personellerine, hizmet anlayışının temellerini ve çalışırken nasıl daha verimli olabilecekleri hakkında bilgiler verdi. Ankara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Serpil Samur ise Belediyelerde protokol kuralları ve halkla ilişkiler mevzuatı hakkında eğitim verdi.

Öte yandan Esenyurt Belediyesi tarafından düzenli olarak lise düzeyinde olan öğrencilere ‘Üniversite Sınav Sistemi ve Test Çözme Teknikleri’ eğitimler verilmektedir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.