Geleceğimizi onlara emanet edeceğiz

Geleceğimizi onlara emanet edeceğiz
Küçükçekmece Belediyesi ilçedeki okulları bakımlarını yaparak yeni eğitim-öğretim yılına hazırladı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, "Çocuklarımız bizim için çok önemli çünkü geleceğimizi onlara emanet edeceğiz" dedi

Küçükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Küçükçekmece ilçesinde bulunan okulların (İlkokul, Ortaokul, Lise) bakım onarım ve yenileme işleri yapıldı. Konu hakkında konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz,  “Küçükçekmece Belediyesi olarak öğrencilerimizin eğitimine destek olmaya devam ediyoruz. Öğrencilerimizin iyi şartlarda eğitim alması bizim için çok önemli. Çocuklarımız bizim için çok önemli çünkü geleceğimizi onlara emanet edeceğiz” dedi.


Kapı kollarına kadar yenilendi
Şu ana kadar ilçede bulunan tüm okulların bakım onarımı kapsamında, 60 ton demir malzeme, 90.518 metrekarelik alana boyama, 900 metrekareye pencere, 800 metrekareye ise laminat parke yapıldı. Ayrıca, 500 metre kare alana 200 kapı da takılarak okullar yeni eğitim öğretim yılı için hazırlandı. 150 bin öğrencinin bulunduğu Küçükçekmece ilçesinde ayrıca ‘Bilgi Evleri’ ve ‘Kültür Merkezleri’ nde etüt çalışmaları başta olmak üzere müzik, dans gibi branşlarda eğitimler de veriliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.