Geleceğin bilim adamları Esenyurt'ta yetişiyor

Geleceğin bilim adamları Esenyurt'ta yetişiyor
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İstiklal mahallesinde bulunan Kıraç Ortaokulu öğrencilerinin ve öğretmenlerin projelerini inceledi. Esenyurt Kıraç Ortaokulu tarafından düzenlenen Bilim Fuarına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, A
Esenyurt Kıraç Ortaokulu öğrencilerinin güneş enerjisi ile çalışan uçak ve otomobilden, hidrolik robot, obeziteyi önleyen teknolojik aletler, güneş enerjisi ile çalışan şarj aleti katılımcılardan tam not aldı.

Toplamda 80 projenin olduğu bilim fuarının açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Orhan Dağ; “Emeği geçen ve bu projelerin yapımına destek veren Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na çok teşekkür ederim” dedi.

Başkan Kadıoğlu; “ Geleceğimiz emin ellerde”

Bilim Fuarının açılışını gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu şunları söyledi; “ Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitime çok önem verdik ve görüyorum ki bugün verdiğimiz emeklerin meyvesini alıyoruz. Esenyurt ’ta böyle şeyler daha önceden olmazdı ama yaptığımız yatırımlarla bugün çocuklarımız projeler üretir duruma geldi. Sizler sayesinde geleceğimiz artık emin ellerde olacaktır” dedi.

Övür, “Çok şanslısınız, çünkü böyle başkanınız var”

Başkan Kadıoğlu’nun konuşmasının ardından söz alan AK Parti 3’ncü Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Övür, gençleri tebrik ederek sözlerine şöyle devam etti. Övür, “ Bizim çocukluk dönemimizde eğitime önem veren bir Belediye Başkanımız, bir Başbakanımız, bir Cumhurbaşkanımız yoktu. Ama sizler çok şanslısınız, çünkü Necmi Kadıoğlu gibi bir Belediye Başkanınız, Ahmet Davutoğlu gibi bir Başbakanınız ve Recep Tayyip Erdoğan gibi bir Cumhurbaşkanınız var. Ve bu kişiler sizlerin daha güzel bir geleceğe sahip olması için eğitimden, sağlığa, bilimden teknolojiye ve daha birçok alanda büyük yatırımlara imza atıyorlar” dedi.

Konuşmalar sonrasında Başkan Kadıoğlu ve beraberindeki heyet öğrenciler tarafından hazırlanan projeleri yakından inceleyerek stantları gezdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.