Gurur Eğitim Kurumları Beylikdüzü’nde

Gurur Eğitim Kurumları Beylikdüzü’nde
Özel Gurur Eğitim Kurumları 5. Okulunu Beylikdüzü’nde hizmete açtı.
Nefise Sema Sınmaz’ın kurucusu olduğu Özel Gurur Eğitim Kurumları büyümeye devam ediyor. Büyükçekmece’de 4 şubesi bulunan Gurur Eğitim Kurumları yeni şubesini Beylikdüzü’nde açtı. Görkemli bir törenle gerçekleşen açılışa çok sayıda siyasetçi ve vatandaşlar katıldı.

Açılış törenine katılan tüm davetlilere teşekkür eden Özel Gurur Eğitim Kurumları Kurucusu Nefise Sema Sınmaz, ‘Ben İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi mezunuyum. Matematik öğretmenliği ile başladığı eğitim çalışmalarıma Bakırköy’de dershane sahipliği daha sonrada Büyükçekmece’de ilk Sınav Dershanesi kurucusu oldum. Kumburgaz ve Beykent’te Gurur Eğitim Kurumlarına ilk adımı attık ve şimdi Beylikdüzü’nde 5. Okulumuzu açıyoruz. Bundan şeref duyuyorum. Öğretmenlik yaparken kendime ait okullarımın olmasını hayal ediyordum. Allah’a şükrediyorum, bu hayalimi gerçekleştirebildim. Dostlarımla beraber bu mutluluğu paylaşıyoruz. Ben yine şükrediyorum bu okulları açarken ismiyle Gurur kimliğiyle Onur çocuklarımın isimlerini taşıyorlar.

İkisi de Türkiye’nin en iyi eğitim almış mühendislerinden. Onlarla iftihar ediyorum. Okullarımızda eğitim alan öğrencilerde benim çocuklarım. Onları öğretmenlerimizle beraber hem disiplinli hem özgüvene sahip, inançlı bireyler olarak yetiştirme çabası içerisindeyiz. Ben eğitimin önemine inananlardanım. Toplumun her kesimine bu eğitimi indirebilirsek eğer ülkemizin daha kolay kalkınabileceğine inanıyorum. Bunun için de bana düşen görevi bütün gücümle yapmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar başladığım hiçbir işi yarım bırakmadım. Hem hırslıyım, hem çalışırım, hem de koşarım. 4 yılda 5 tane okul açtım. Bu başarının sırrı da ekibimiz ve örnek aldığımız kişilerin iyi olması. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum.’ Diyerek eğitime olan katkılarının büyüyerek devam edeceğini söyledi.

Memnuniyet duyuyorum
Törene katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ilçelerine kazandırılan Sağlık ve Adalet meslek okullarının kendilerini memnun ettiğini belirterek, ‘Öncelikle Öğretmenler Gününüz kutlu olsun. Daha önce Büyükçekmece’de açılışlarını gerçekleştirmiş Gurur Eğitim Kurumları, şuan sağlık alanında ve adalet alanında eleman yetiştirmek üzere. Kurucularımızı, yöneticilerimizi ve bütün öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Beylikdüzü’nün tercih edilmesi bizim için de memnuniyet verici. Türkiye Cumhuriyeti Devleti her anlamda yeniden yapılandırılıp, dünya devletleri arasındaki yerini çok daha iyi bir noktaya taşırken her alanda yeniden yapılanıyoruz. Yargı da yeniden yapılanıyor. Yetişmiş vasıflı elemana ihtiyaç var.

İşte Beylikdüzü Gurur Adalet Meslek Okulu inşallah yetişmiş elemanları yargı sistemine, hukuk sistemine taşıyacak. Sağlık bakanımızın bizzat ifade ettiği gibi 30 bin hekim açığından bahsediliyor. Şuan da Yunanistan’dan hekim transfer edebilir miyiz? Üzerinde çalışılıyor. Sağlıkta da vatandaşın ihtiyacı olan en iyi hizmeti verme çabası var. Bu sebeple ben bu meslek okullarının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’ Dedi.

Kalabalık bir katılımcı kitlesiyle gerçekleştirilen açılış programına Milletvekilleri Nurettin Nebati, Alaattin Kuran, Cüneyt Yüksel, Harun Karaca’nın yanı sıra Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı, Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Selahattin Küçük, Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayları Recep Erol, Celal Babayiğit, Okan Gülkoku, Murat Hazıroğlu, Gürbüz Türkan, Temel Eyüboğlu da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.