Halk, Akademi'sine ilgili

Halk, Akademi'sine ilgili
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Meslek Edindirme Kursları’nın 2014-2015 dönemi yoğun bir katılımla başladı.
İlk gün kursiyerleri yalnız bırakmayan Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, kursiyer ve öğretmenlere başarı dileklerinde bulundu.

 Türkiye’nin en iyileri arasında

 Türkiye'nin en başarılı Meslek Edindirme Kursları arasında gösterilen Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi kursları bu yılda yüzlerce kişiye umut olacak. Halk Akademisi bünyesinde, sanat merkezleri kursları, meslek edindirme kursları, kültür, sanat ve eğitim derslerinde yeni dönem başladı.

Bilgisayar kullanımı, bilgisayar okur yazarlığı, temel muhasebe, EYOP (Evden Yeniden Okuma Projesi), diksiyon, görgü kuralları, yabancı dil öğrenimi (İngilizce-Almanca), saç bakımı ve yapımı (Kuaförlük), cilt bakımı ve temel makyaj, manikür, pedikür teknikleri gibi branşlarda eğitim veren Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademileri, kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı resmi sertifika veriyor.

 “Öğrenmenin yaşı yoktur’’

 Meslek Edindirme Kursları’nın ilk dersine katılan Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, her dönem kurslara ilginin artmasının ortadaki başarının bir göstergesi olduğunu belirterek şunları söyledi:  “Başkanımız Dr. Hasan Akgün başta olmak üzere, Büyükçekmece Belediyesi olarak eğitime ne denli önem verdiğimiz bilinmektedir. Meslek Edindirme Kurslarını bu anlamda çok önemsiyoruz. Bu yıl ilgi geçmiş yıllara göre çok daha fazla. 7’den 70’e her yaştan müracaat var. Öğrenmenin yaşı yoktur. Bugüne kadar çeşitli nedenlerle eğitimi eksik kalmış, kendisini her hangi bir alanda geliştirmek isteyen veya meslek sahibi olmak isteyen bütün Büyükçekmecelilere kapımız açıktır. 2014-2015 döneminin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.