İlk ve Tek Online Amerika Lise Diploması Mektebim'de...

İlk ve Tek Online Amerika Lise Diploması Mektebim'de...
Uluslararası alanda eğitim anlaşmalarıyla fark yaratan Mektebim, dünyanın birçok bölgesinde başarılarıyla tanınan eğitim kurumlarıyla iş birliği gerçekleştirmeye devam ediyor.

Uluslararası alanda eğitim anlaşmalarıyla  fark yaratan Mektebim, dünyanın birçok bölgesinde başarılarıyla tanınan eğitim kurumlarıyla iş birliği gerçekleştirmeye devam ediyor.Uluslararası Eğitim Ofisi’nin çalışmalarıyla anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyerek Franklin Virtual Schools ile eğitimde iş birliği için masaya oturan Mektebim, öğrencilerine Amerika Lise Diploması sahibi olma imkânı tanıyor. Bu protokol kapsamında lise öğrencileri eğitimlerine Mektebim’de devam ederken 2 yıl alacakları online eğitim ile  Amerika Lise Diploması sahibi olacak ve mezun olduklarında hem Türkiye’den hem de Amerika’dan Lise Diploması almaya hak kazanacaklar.

 

Mektebim CEO Vekili Banu Gürün ve Franklin Virtual Schools CEO’su David Hooser arasında imzalanan anlaşmaya göre 4 yıl süren lise eğitiminin 2 yılında Amerika Franklin Virtual Schools’un vereceği online eğitimi alarak derslerini tamamlayacak olan öğrenciler Çift diplomaya sahip olacaklar. Anlaşmadan dolayı memnuniyetini belirten Franklin Virtual Schools CEO’su David Hooser, diploma programının Türkiye’de ilk ve tek olarak Mektebim’de uygulanacağını söyledi. Bu diploma ile yurt dışındaki tüm üniversitelerin kapılarının Mektebim öğrencilerine açılacağını ve programa katılan öğrencilerin kariyer hayatlarına yön verme noktasında önemli bir adım olacağını belirten Hooser, Türk öğrencilerin bu program ile çok başarılı olacaklarına inandıklarını dile getirdi. 30 yılı aşkın tecrübesi ile dünya çapında 50.000’den fazla aktif öğrenciye hizmet veren ve 1 milyondan fazla mezun öğrencisi bulunan Franklin Virtual Schools, %100 online olan sistem üzerinden video tabanlı, interaktif dersler ve çalışma materyalleri ile 300+ ders seçeneği sunacak. Accredited by SACS-CASI(Advanc-ED), BBB  A+ Rating, College Board gibi akreditasyonlara sahip olan eğitim programı Tayland, Vietnam, Mısır, Hindistan, İsrail, Rusya, Meksika ve Brezilya gibi ülkelerin de yer aldığı FVHS Uluslararası Ağ üzerinden gerçekleştirilecek. Harvard, Princeton, Yale to California Schools Like Stanford, UCLA ve USC gibi önemli üniversitelere öğrenci gönderen program, Mektebim öğrencilerine burs imkânı da sunacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.