İstanbul'un en güzel okulları Beylikdüzü'nde olacak

İstanbul'un en güzel okulları Beylikdüzü'nde olacak
Eğitime verdiği destekten ötürü Çağdaş Yaşam N. Kamuran İlkokulu ve Dr. Haydar Aslan İlkokulu tarafından kendisine “Teşekkür Plaketi” takdim edilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü’ndeki tüm okullar İstanbul’un en güzel okulları ola

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çağdaş Yaşam N. Kamuran İlkokulu ile Dr. Haydar Aslan İlkokulu’nu ziyaret etti. Minik öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladığı modern ve Kafkas Halk dansı gösterileriyle karşılanan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Çocuklarımızı görmekten büyük keyif alıyorum. İyi ki 23 Nisan gibi bir bayramımız var. Bu özel günlerini içtenlikle kutluyorum” dedi.

 “Okullara katkı sunmak görevimiz”

 Ziyarette, eğitime verdiği desteklerden ötürü okul yönetimi tarafından kendisine takdim edilen “Teşekkür Plaketi”ni teslim alan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,  sorumluluklarının farkında olduklarının altını çizdi. İmamoğlu, gerçekleştirecekleri yeni hizmetleri en doğru şekilde vatandaşlarla buluşturacaklarını belirterek, “Okullara katkı sunmak bizim en önemli görevlerimizden. Şuna inanın ki Beylikdüzü’ndeki tüm okullar İstanbul’un en güzel okulları olacak” şeklinde konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.