Kız öğrenciler 'Ceylan'a emanet

Kız öğrenciler 'Ceylan'a emanet
Bölgemizin tanınmış firmalarından Ceylan İnşaat, Eğitim Kurumları; 'Kızlarınız bize emanet' sloganıyla Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde 320 kişilik yurt açtı

Türkiye'nin değişik illerinde yurt hizmeti veren Ceylan İnşaat, Eğitim Kurumları;  Beylikdüzü'nde bir kız öğrenci yurdu açtı. Yakuplu Mahallesi'nde bulunan yurdun açılışına siyaset, basın, eğitim ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

 Katılım yoğun oldu

Eski Milletvekili Mukadder Başeğmez, TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert, UKBA Vakfı Dernek Başkanı Ramiz Aras, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkan Vekili Orhan Alkan ve eski İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ile kalabalık bir topluluk, Ceylan Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan'ı açılışta yalnız bırakmadı. Açılışta bir konuşma yapan ve eğitimin önemine değinen Mukadder Başeğmez, kız öğrenci yurdunun hayırlı olmasını diledi.

 

Kızlarınız bize emanet

Açılışta yaptığı konuşmada konuklarına teşekkür eden Ceylan İnşaat, Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, kızların iyi eğitim almaları gerektiğini savundu. Yurt ve konaklama sıkıntısı çeken kız öğrenciler için firma olarak ellerinde geleni yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini belirten Ceylan, "Bu amaçla kurduğumuz Ceylan Kız Öğrenci Yurtları'nda kalan kız çocuklarınız bizlere emanettir. Onlara kendi kızlarımız gibi davrandığımızın bilinmesini istiyoruz. Onlara ailelerini asla aratmıyoruz" diye konuştu.

 

Ulaşım çok rahat

2014 yapımı Deprem Yönetmenliği'ne uygun şekilde inşaa edilen yurt binasında huzur ve konforun ön planda tutulduğunu belirten firma yetkilileri, merkezi konumda yer alan binanın, ulaşım araçlarına ve yaşam alanlarına olan yakınlığı sayesinde öğrencilerin rahat edeceğini söyledi. Bölgede bulunan üniversitelere tek araçla ulaşıldığına dikkat çeken yetkililer öğrencilere sağlıklı, güvenli ve temiz bir ortamda barınma, beslenme, ders çalışma ortamı sunduklarını da ifade etti.

 


Çağın gereklerine uygun

Ceylan Kız Öğrenci Yurdu, konforlu, modern odaları ve etüd salonlarında 24 saat kesintisiz internet, merkezi ısıtma sistemi, ısı ve ses yalıtımı sağlanmış. Ev rahatlığı sağlayan yurtta, temizlik ve hijyen konusunda son derece duyarlı davranıldığını söyleyen yetkililer, Ceylan kurumlarının vizyonunu şu cümlelerle açıkladılar; "Üniversite öğrencilerine yapılan planlama dahilinde çağın gereklerine uygun barınma olanakları sağlamak, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle geleceğimiz olan gençlerimizin gelişimine katkıda bulunmak."

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.