Korozo İlkokulu’nun temeli dualarla atıldı.

Korozo İlkokulu’nun temeli dualarla atıldı.
Esenyurt ’ta eğitime kazandırılacak olan 24 derslikli Korozo İlkokulu’nun temeli dualarla atıldı.

 ESENYURT’A YENİ BİR OKUL DAHA

 

Osmangazi Mahallesi’ne hayırsever bir firma tarafından yapımı üstlenilen 24 derslikli Korozo İlkokulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene, AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal’ın yanı sıra çok sayıda ilçe protokolü ve vatandaş katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal söz alarak eğitimin, öğretimin, önemine bunların yanı sıra insanların aile, toplum ve değerlere önem gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Hasan Dal ardından yüklenici firma olana Korozo yetkilisi Mahmut Yılmaz söz alarak duygularını dile getirdi.

 

“Okul yapmaya devam edeceğiz”

Bir okulun daha temelinin atıldığını ifade eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yeni okullar yapılacağının müjdesini verdi. Başkan Kadıoğlu, “Özellikle okul yapanlara çok teşekkür ediyoruz. Bu mahallede okula ihtiyaç vardı. Sağlık alanları küçük yerler olabiliyor. 400 metre 500 metre yerler sağlık alanları olabiliyor ama 5 dönüm olunca olay daha farklı tabi. Niye hastanemizin yanında bu okula yer ayarladık. Yani buradaki 5 dönüm karşılığında biz 18 bin metrekareyi satın aldık ve bağışladık. Okulumuz hayırlı olsun. Bundan sonra yine okul yapmaya devam edeceğiz. İnşallah bu okulumuzu en kısa zamanda tamamlayarak eğitime hep birlikte açacağız” dedi.

 

“İstanbul’un en gözde ilçesi”

Başkan Kadıoğlu ardından Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci söz aldı. Kaymakam İnci, “ Bugün yine hep birlikte güzel bir temel atma töreninde bir araya geldik. Bizim için böyle önemli programlarda bulunmak büyük bir gururdur. Belediye başkanımız eğitim, sağlık, alt yapı ve üst yapı, mahalli idarelerin yapması gereken hizmetlerin tamamını yapıyor. Gerçek anlamda yatırımlarıitibarıyla Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu Esenyurt’u İstanbul’un en gözde ilçelerinden biri haline getirmiştir” dedi.

 

Okunan duaların ardındanKorozo İlkokulu temeli için butona basılarak ilk harç döküldü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.