KÖTÜ DOKUNMA HAKKINDA EĞİTİM

KÖTÜ DOKUNMA HAKKINDA EĞİTİM
Avcılar Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Ambarlı Selahattin ve Müzeyyen Kaçaker Anaokulunda düzenlenen eğitim semineri, ebeveynler ve çocuklar olmak üzere 2 ayrı gruba verildi.
Avcılar Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri bünyesinde bulunan Sosyolog-Aile Danışmanı tarafından verilen eğitimlerde, önce çocukların ailelerine ‘Çocuklarda İhmal ve İstismar’ konu başlığı altında nasıl ortaya çıkartılacağı, çocuklarda belirtilerinin neler olabileceği ve nasıl mücadele edileceği anlatıldı. 


“İYİ DOKUNMA KÖTÜ DOKUNMA”

Velilere verilen eğitimin ardından 5 yaş grubundan 120 öğrencinin katıldığı eğitim seminerinde, çocuklara ‘İyi Dokunma’ ve ‘Kötü Dokunma’ arasındaki farkların neler olduğu anlatılırken, kötü durumlarla karşılaştıklarında nasıl davranmaları gerektiğinin altı çizildi. Animasyon filmle çocukların daha iyi anlayabileceği bir dil ile konu pekiştirilirken, seminerin sonunda Avcılarlı aileler düzenlenen etkinlikten ötürü Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benlli’ ye ve emeği geçen herkese teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.