Mektebim Akademi ile Eğitim Dünyasına Eğitim Fırsatı

Mektebim Akademi ile Eğitim Dünyasına Eğitim Fırsatı
Büyüyen ve gelişen eğitim kurumlarının mevcut okullarında, eğitimci ve yönetici olarak çalışan personelin yetiştirilmesini amaçlayan Mektebim Okulları, Mektebim Akademi’yi hayata geçiriyor.

Öncelikle Mektebim Okulları’nın akademik ve idari personelinin kişisel ve mesleki gelişimi için eğitimler düzenleyecek olan akademi ilerleyen günlerde tüm öğretmen ve eğitim yöneticileri için ücretsiz seminer programları ve workshoplar düzenleyecek. Yönetim becerisi, iletişim yeteneği ve ikna edici liderlik, iş sadakati ve sorumluluk bilinci, sonuç odaklılık, esneklik, karar verme, planlama ve organizasyon becerisi gibi özelliklerin güçlendirilmesi, uzmanlık alanlarına göre teknik donanımın artırılmasını hedefleyen akademi eğitimler sonunda katılımcıları sertifikalandıracak.

 

“Olumlu Sınıf İklimi Oluşturma ve Pozitif Disiplin Sağlama” konusuyla ilk eğitimlere Nisan ayında Uzm. Psikolog Pınar Şener Yıldırım ve Uzm. Psikolog Melisa Tortamış’ın katılımıyla başlayan Mektebim Akademi’ye katılan eğitimciler, seminer sonunda Olumlu Sınıf İklimi Oluşturma, Sınıf Ortamında Sıklıkla Karşılaşılan Davranış Sorunları, Karşıt Gelme Bozukluğu, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu, Davranım Bozukluğu, Pozitif Disiplin Kavramı, Sınıf Ortamında Pozitif Disiplin Sağlama Yöntemleri konularında sertifikalarını alacaklar. Akdemi eğitimleri Mektebim Okulları’nın İstanbul başta olmak üzere, Ankara, İzmir, Yalova ve Adana kampüslerinde gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.