Minikler, hünerleri ile gönülleri fethetti

Minikler, hünerleri ile gönülleri fethetti
Yaz Kur’an Kursu’nu tamamlayan 7 ve 15 yaş arasında değişen öğrenciler, Beylikdüzü Ramazan Kasabası’nda becerilerini sergilediler.
Beylikdüzü Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinliklerine yoğun ilgi devam ediyor. Her akşam farklı konuların işlendiği ve konukların katıldığı Ramazan Kasabası anlamlı bir programa ev sahipliği yaptı. Beylikdüzü'nde okul öncesi Kur'an eğitimi gören yaşları 7 ila15 arasında değişen minik çocuklar,  6 haftalık aldıkları eğitim sonrası hünerlerini sergiledi. Hazırladıkları tiyatro oyunu, söyledikleri Kur'an-ı Kerim'den ayetler, seslendirdikleri birbirinden güzel ilahilerle izleyicileri büyüleyen minikler ailelerine ve misafirlere manalı dakikalar yaşattılar.
Çocukları doğru bilgiyle buluşturan hocalara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “İyi insan olabilme konusunda çocuklarımızı doğru bilgilerle buluşturan hocalarımıza bütün içtenliğimle teşekkür ediyorum. Bu ülkenin yarınları onlarla çok daha iyi olacak” dedi.

“Eğitimleriyle Çiçek Açtılar”

“Çocuklarımız çiçektir ve eğitimleriyle çiçek açtılar” sözleriyle konuşmasına başlayan Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük, Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza vatan, millet sevgisi, din ve diyanet aşkını aşılayan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından sahneye Oflu Ali olarak bilinen Ali Öztürk çıktı. Oflu Ali fıkralarıyla şölene renk kattı. Program; katılımcıların alkışlarıyla belirlenen Maceracı Murat'ın Beylikdüzü'nün yeteneklerini yarıştırmasıyla sona erdi.                 
Başkan Uzun Yakuplu Sakinleriyle İftar da Buluştu
Başkan Uzun, Yakuplu Mahallesi’ndeki sokak iftarına katıldı. İftarını Yakuplu’daki vatandaşlarla birlikte açan Başkan Uzun, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini söyledi. Yapılan hizmetlerle bölgenin iyi bir konuma geldiğinin de altını çizen Başkan Uzun, hizmetlerin devam edeceğini dile getirdi.

Milletvekili Kaçır'dan Ramazan Ziyareti…

Beylikdüzü Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca düzenlediği Ramazan Kasabası, her gün önemli bir konuğunu ağırlamaya devam ediyor. Başkan Uzun’un, bu seferki konuğu AK Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır oldu. Başkan Uzun, Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol ile etkinlik alanını gezen Milletvekili Kaçır, ziyerette Beylikdüzü’nün her geçen gün daha da güzelleştiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.