MSM Büyükçekmece’de sezonu açtı

MSM Büyükçekmece’de sezonu açtı
Müjdat Gezen Sanat Merkezi (MSM), Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen tanışma toplantısı ile 2014-2015 eğitim dönemine “merhaba” dedi.
Türkiye’de geleneksel Türk tiyatrosu ve müzik eğitimi veren önemli kuruluşlardan bir tanesi olarak gösterilen Müjdat Gezen Sanat Merkezi, Büyükçekmece’de 2014-2015 eğitim yılı için kayıt dönemini başlattı.

 Kursiyerler eğitmenlerle buluştu

 Hafta sonu Büyükçekmece Atatürk Merkezi’nde bir araya gelen MSM eğitmenleri ve kursiyerler hem birbirleri ile tanışma hem de kaynaşma fırsatı buldular. Öğrencileriyle buluşan MSM tiyatro eğitmeni Serap Hatipoğlu, müzik eğitmenleri Murat Diyar ve Şükriye Arslan yeni sezondaki eğitim sistemi ve planlanan çalışmalar hakkında ön bilgi verdiler.

 Eğitim programı ve branşlar

 MSM 2014-2015 eğitim döneminde, 7-9, 10-13, 14-16, 17 yaş ve üzeri yetişkinler için kurslar açacak.

Yeni dönem müzik bölümünün eğitim programında ise, piyano, gitar, keman, viyola, viyolonsel, flüt, şan, jazz vokal, armoni, teori ve kompozisyon branşlarında dersler verilecek. Buna göre, 4-7 yaş erken müzik eğitimi, 7-18 yaş enstrüman eğitimi, 18 yaş ve üstü enstrüman eğitim ile ikişer kişilik grupla halinde branş dersleri eğitimi verilecek.

Kayıtların tamamlanmasının ardından yaş gruplarına göre sınıflar oluşturularak, haftalık ders saatleri ve süreleri belirlenecek.

 

 

                             

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.