Öğrenciden profesyonel seçim kampanyası

Öğrenciden profesyonel seçim kampanyası
İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Adayı Melih Özçelik, hazırladığı afiş ve el ilanları ile adeta profesyonel seçim kampanyası yürütüyor.
2014-2015 döneminin İşletme Kulübü Başkanı da olan Özçelik, sosyal medya aracılığıyla projelerini paylaşıyor ve öğrenci arkadaşlarından oy istiyor.

“HİZMETKAR OLMAK İSTİYORUM”

17 Kasım günü İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampusunda gerçekleştirilecek olan Öğrenci Temsilciliği seçimi renkli görüntülere sahne oluyor. Adeta Milletvekili Adayı edasıyla seçime hazırlanan öğrenciler, projeleri ve sloganları ile göz dolduruyorlar. İşletme Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Adayı Melih Özçelik’in hazırladığı afişler, el ilanları ve vaatlerini içeren projeleri arkadaşları tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor. Profesyonel bir seçim kampanyasıyla arkadaşlarının oylarına talip olduğunu ve kendilerini temsil etmek istediğini ifade eden Özçelik, “Eğitim yuvama hizmet etmek, arkadaşlarıma hizmetkar olmak istiyorum” diyor.

“EN ÖNEMLİ ŞEY DİYALOG”

Arkadaşlarıyla birebir iletişim kurduğunu ve onların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri üretmeye çalıştığını da belirten İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Adayı Melih Özçelik, önceliklerinin diyalogu geliştirmek olduğunu belirtti. Özçelik; “Geleceğimizi kurmak için çabaladığımız bu eğitim yuvasında, geçmişimizi yok saymadan ama öykünmeden de güneşli güzel günlerin temellerini atıyoruz. Öğrenci arkadaşlarımın arasındaki diyalogu güçlendirmek, onların sorun ve sıkıntılarını dinleyip çözüm yolları üretmek, yönetimle aralarında köprü vazifesi görmek için adayım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.