Öğrenciler tercihlerini BEYGEM ile yapıyor

Öğrenciler tercihlerini BEYGEM ile yapıyor
Beylikdüzü Belediyesi öğrencilerin LGS heyecanına ortak oluyor.
Öğrencilere eğitim-öğretim dönemi içerisinde verdiği ücretsiz kurslarla destek olan Beylikdüzü Belediyesi, bu yıl da tercih heyecanında onları yalnız bırakmıyor.

Uzman eğitmenlerin ücretsiz LGS tercih danışmanlığı yaptığı programlar 02–13 Temmuz tarihleri arasında; Beylicium AVM 2. Kat, Beylikdüzü Atatürk Kültür Sanat Merkezi ve Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde saat 09:00 – 18:00, Yaşam Vadisi Sanatla Yaşam Atölyesi’nde ise 16:00–20:00 saatleri arasında gerçekleşiyor.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Beylikdüzü Gençlik ve Eğitim Merkezi (BEYGEM), her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerin gelecekleri için atacakları en önemli adımlardan biri olan LGS’de doğru tercihler yapabilmesi adına çalışmalarına devam ediyor. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği LGS Tercih Günleri’nde 6 BEYGEM rehber öğretmeni ve 2 katılımcı okuldan 4 rehber öğretmenle birlikte sadece ilk gün 200’e yakın kişiye hizmet verildi.

Ücretsiz danışmanlık hizmeti

BEYGEM, liselere yerleştirilecek öğrencilerin kaderlerinin dönüm noktası olan tercihler konusunda uzman eğitmenlerin ücretsiz olarak verdiği tercih danışmanlığı hizmeti ile bu heyecana ortak oluyor. Gençlerin gelecekleri için doğru tercihler yapması konusunda son derece hassas davranan birim, kendilerine danışan her öğrenciye kariyer yolculuklarında doğru seçimler yapabilmesi için destek oluyor.

Öğrenciler LGS tercihleri için 02 – 13 Temmuz tarihleri arasında; Beylicium AVM 2. Kat, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi ve Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde 09:00–18:00 saatleri arasında, Yaşam Vadisi Sanatla Yaşam Atölyesi’nde ise 16:00–20:00 saatlerinde ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.