Okullar Yeni Eğitim Öğretim Dönemine Pırıl Pırıl Giriyor!

Okullar Yeni Eğitim Öğretim Dönemine Pırıl Pırıl Giriyor!
2018 - 2019 eğitim öğretim yılı için hazırlıklar başladı. Çatalca'daki okullar belediye ekiplerince, öğrencilerin hijyenik bir ortamda eğitim almaları için hazırlandı.

Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni eğitim öğretim yılına hazır olmak için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Ekipler okulların bahçelerinde ve binalarda büyük bir titizlikle öğrencilerin rahatı ve hijyeni için çalışıyor.

 Çatalca'daki Tüm Okullarda Yeni Dönem Hazırlığı!

 2018 - 2019 eğitim öğretim yılına hazırlanan öğrencilerin yanı sıra bir heyecanda okulları onlar için hazırlayan ekiplerde yaşanıyor. Bahçelerdeki otların biçilmesi, okullardaki hijyeni sağlamak adına yapılan temizlik çalışmalarıyla Çatalca Belediyesi tüm imkanlarıyla yeni döneme hazırlanıyor. Çatalca'nın 39 mahallesinde çocuklarımızın rahatı ve mutluluğu için çalışan ekiplerimiz, gerekli görülen tüm okullarda yıkama, hijyenik temizlik ve ot biçme gibi çalışmalarına devam ediyor.

 Başkan Kara'nın Talimatıyla Pırıl Pırıl Okullar!

 Kendisi de bir eğitimci olan Başkan Cem Kara, büyük bir titizlikle ilçedeki eğitim alanlarının kontrolünü sağlıyor. Yetersiz gördüğü yerlerde çalışmalar yaparak öğrencilere en uygun alanların hazırlanmasına imkan sağlayan Başkan Kara, eğitim alanlarının ihtiyaca uygun şekilde düzenlenmesine ve hijyene büyük önem veriyor.

 Başkan Cem Kara'nın talimatıyla; Gökçeali, Subaşı, Kestanelik, Dağyenice, Ormanlı, Aydınlar, Hallaçlı, Muratbey, Elbasan'daki okullarda ot biçme çalışması yapılmıştır. İTO, Ferhatpaşa, Mehmet Akif, 75. Yıl, Subaşı, Çanakça, Gökçeali, Kestanelik, Dağyenice, Ormanlı okullarında ise yıkama ve hijyenik temizlik çalışması yapılarak, okullar yeni döneme hazır hale getirilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.