OKUMAK; HER KAPIYI AÇAN EN GÜZEL ANAHTAR

OKUMAK; HER KAPIYI AÇAN EN GÜZEL ANAHTAR
Avcılar Belediyesi Başkan Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde eğitime olan yatırımlarını sürdürüyor. Toplumsal her sorununun eğitim ile çözüleceği inancıyla hareket eden Avcılar Belediyesi, Kütüphane Haftasında Avcılarlı çocuklar ve gençler için eğiti

Avcılar Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Avcılar İlçe Halk Kütüphanesinde gerçekleştirilen eğitim seminerine, gençlerin katılımının yoğun olduğu gözlendi. Avcılar Belediyesi bünyesinde bulunan Psikolog ve Aile Danışmanı Hacı Tekin tarafından ‘Kitap Okuma Alışkanlığı Kazandırmak ve Dikkat Problemleri’ konu başlıkları ile 2 ayrı oturumda anlatılan seminerlerde, güçlü okuma alışkanlığına sahip gençlerin akademik başarılarının da yüksek olacağı söylendi. Okumanın her kapıyı açan bir anahtar olduğu anlatılırken, kişiyi her alanda donanımlı hâle getirdiği ve potansiyelini de artırdığı gerçeğine değinildi.

Avcılarlı çocukların ve genç öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantılarda yer alan katılımcılar, eğitime olan katkılarından ötürü Başkan Toprak’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.