Pınartepe İlköğretim Okulu'na verdiği sözü tuttu

Pınartepe İlköğretim Okulu'na verdiği sözü tuttu
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün geçtiğimiz aylarda ziyaret ettiği Pınartepe İlköğretim Okulu’na verdiği sözü tuttu.

"Ülkenin geleceğine yatırımdır"

 

Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi'nden Pınartepe İlköğretim Okulu'na dönüştürülen okulun eksikliklerini bir önceki ziyaretinde yerinde tespit başkan Akgün, teknik ekibine vermiş olduğu talimatla okulun tüm eksiklerini giderdi. Okulun son durumu hakkında bilgi almak ve daha fazla ne yapılması gerektiğini görmek için okulu tekrar ziyaret eden Başkan Akgün, “Şehirlerimizin temeli altyapı, geleceğimizin temeli eğitimdir. Eğitime yapılan yatırım, ülkenin geleceğine yapılan yatırımdır. Biz bunun için çalışıyoruz” dedi.

 

"Önceliğimiz eğitim hizmetidir"

 

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece'deki okullarımızı Avrupa standartlarına ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılının başında Pınartepe İlkokulu'na verdiğimiz sözü yerine getirdik. Pınartepe İlkokulu'nda öğrencilerimizin artık yüzü artık gülüyor.

Büyükçekmece Belediyesi için her zaman öncelik eğitimdir. Bu anlayışla okulların sorunlarını ve eksikliklerini bizzat yerinde görmek ve eksiklikleri gidermeyi öncelikli görev olarak görmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum