Sınav hazırlığına doğa yürüyüşü molası

Sınav hazırlığına doğa yürüyüşü molası
Avcılar Belediyesi Kent Enstitüsü Gençlik Merkezleri, bünyesinde bulunan YGS-LYS hazırlık gurubu öğrencileri için ‘Doğa Yürüyüşü’ düzenledi.
Başkan Dr. Handan Toprak Benli’nin öncülüğünde Cumhuriyet’in ilk yıllarında kurulmuş olan, birçok sanatçının yetişmesini sağlayan ve yine Aşık Veysel gibi devrin en önemli sanatçıları tarafından eğitimlerin verildiği Köy Enstitüleri sisteminden örnekler alınarak kurulan Avcılar Belediyesi Kent Enstitüleri ve Gençlik Merkezleri; Avcılar halkının güzel sanatlardan bilim derslerine, sosyal aktivitelerden Milli Eğitim onaylı Bilgisayar ve Yabancıl Dil kurslarına kadar birçok alanda eğitim almasını sağlıyor.

ELERDE POSTERİ, YÜREKLERDE ATATÜRK ATEŞİ

Bu kapsamda Avcılar Belediyesi Kent Enstitüsü Gençlik Merkezleri, bünyesinde bulunan YGS- LYS sınavına hazırlanan öğrencileri için, hem sınav hazırlığına biraz olsun mola vermek hem de doğa sevgisiyle gençlerin sosyalleşmesini sağlamak amacı ile Doğa Yürüyüşü düzenledi.

Sabah saat 08.30’da Göktürk Göletine yapacakları yürüyüş için buluşan Avcılarlı gençler, doğa yürüyüşüne ellerinde taşıdıkları Atatürk posterleri ile katıldılar. Sabah kahvaltısı ve öğle yemeğini hep birlikte yiyen Kent Enstitüsü Gençlik Merkezi öğrencileri, doğa yürüyüşüne sık sık halay molası vererek eğlenceli vakit geçirdi. 200 öğrencinin katıldığı etkinlik saat 16.30 gibi biterken, gençler Başkan Toprak’a ve Avcılar Belediyesine, yapılan güzel etkinlikten ve verilen eğitimlerden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.