Taşımaya veliler tepkili

Taşımaya veliler tepkili
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilkokul ve ortaokulların birbirinden bağımsız olması için uygulanacak taşıma yöntemi konusunda ilçe halkından yoğun şikâyetler gelmesi üzerine, CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ile okullara ziyarette bu

Yeni eğitim sistemiyle ilkokul ve ortaokulların birbirinden bağımsız hale gelmesi için uygulanan fiziki ayrımın ardından şimdi de taşıma yöntemiyle ilkokul ve ortaokulların birbirinden ayrı hale getirileceğini öğrenen ilçe halkı, çocuklarının eğitim düzeninin bozulacağından ötürü tepki gösteriyor.
İmamoğlu: Vatandaş da dinlenmeli
Konuyla ilgili okul müdürleri ve aile birliklerinin görüşünü almak üzere CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ile birlikte Beylikdüzü Koç İlköğretim Okulu, Büyükşehir İlköğretim Okulu ve Mehmet Gesoğluİlköğretim Okulu’na ziyarette bulunan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşın da bu konuda dinlenmesi gerektiğini söyledi.
Eğitimde yapılacak müfredat değişikliklerinin bir anda yapılmasının doğru olmadığını belirten CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, okul müdürleri ve okul aile birliklerinden aldıkları bilgiler doğrultusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşmelerde bulunarak en kısa sürede kamuoyuna bilgi vereceklerini ifade etti.
Çelebi: Gerekeni yapacağız
Okul çıkışı sebebiyle çocuklarını bekleyen veliler ile görüşme imkânı bulduklarını belirten CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ise, “Veliler bu rezalete bir son verin diyerek tepki gösteriyor. Bu konuda gerekli bilgileri toplayarak ilk aşamada konuyu Milli Eğitim Bakanı’na yansıtacağız” diye konuştu.
Ziyarete, CHP Beylikdüzü Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Karahan ve İlçe Eğitim Komisyonu üyeleri de katıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.