Türkiye’nin Başarılı Öğrencileri Mektebim’e…

Türkiye’nin Başarılı Öğrencileri Mektebim’e…
Yenilikçi Eğitim Programı ile okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürerek bilgiyi deneyimsel uygulamalarla üretime dönüştüren bir nesil yetiştirmeyi amaçlayan Mektebim, Endüstri 4.0’ın unsurlarını Küresel

Akademik başarının ölçme değerlendirmesini yaparak ödüllendirilebilmesi için 23 ilde giriş sınavı düzenleyen Mektebim, kampüslerinin bulunduğu illerde eş zamanlı olarak yapacağı sınavı bu yıl 16-17 Şubat’ta gerçekleştirecek.

 

Adana, Afyon, Ağrı, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırklareli, Konya, Manisa, Şırnak, Tekirdağ, Trabzon, Van ve Yalova’da bulunan kampüslerinde düzenleyeceği Mektebim Giriş Sınavı, 4-5-6-7-8-9-10 ve 11. sınıflar için yapılacak.  3 farklı seansta ve sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek Mektebim Giriş Sınavı’na katılan öğrenciler, başarı sıralamalarına göre belirlenen burslardan faydalanacak. Öğrencilere eşlik eden veliler, öğrenciler sınavdayken konferans salonlarında düzenlenecek Ergenlik, Çocuk Gelişimi, Etkili İletişim ve benzeri konulardaki seminerlere katılabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.