Uğur Hazırlık Lisesi Avcılar’da

Uğur Hazırlık Lisesi Avcılar’da
Uğur Hazırlık Lisesi Avcılar’da hizmete girdi. Görkemli bir açılış töreniyle hizmete başlayan okul, dershane ve hazırlık lisesi olarak eğitim verecek.

Görkemli bir açılış töreniyle hizmete giren Avcılar Uğur Liseleri öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin katılımıyla 2014- 2015 Eğitim Öğretim yılına merhaba dedi. Uğur Liseleri Kurucuları Sadettin Çekmegil, İshak Hürcüoğlu,  Hakan Gürçüoğlu, Faruk Çekmegil’in de hazır bulunduğu açılış töreninde Uğur Liseleri Genel Müdürü Lokman Burak, Okul Müdürü Yunus Kızılkaya da katılanlar arasında yer aldı. 

Burak; Amacımız velileri külfetten kurtarmak

Açılış töreninde Uğur Liseleri hakkında bilgi veren Genel Müdür Lokman Burak; “ Avcılar Uğur Hazırlık Lisesi konsepti geçtiğimiz yıl dershanelerin kapanması süreci ile birlikte gündeme gelen bir okulumuz.  Geçtiğimiz öğretim yılında üç bölgede bu konsepti uyguladık.  Bakırköy'de, Hatay'da ve Trabzon'da.  Bir bakalım ne olacak dedik ve ondan sonra açılmaya devam edelim dedik.  Açtık ilgi çok fazla oldu.  Hem dershane hem Okul konsepti oldu.  Burası bir Anadolu lisesi ve Anadolu lisesinin bütün derslerini görüyor.  Dershane hizmeti de  veriyor.  İkisini bir arada çıkarmış oluyoruz.  Amacımız hem çocuklarımıza hafta ‘da bir gün istirahat verebilmek hem de velilerimizi külfetten kurtarmak.  Böyle  bir amaç ile yola çıktık.  Bu öğretim yılında 15 okulla devreye girdik.  Önümüzdeki eğitim yılında ‘da 50 okul ile yolumuza devam edeceğiz.  Siz öğrenciler eğer okulumuza sahip çıkarsanız, bizi genel merkezi sürekli uyarırsanız olur.  Sistemde hatalar olabilir ama sizler bizi uyarırsanız  bizde bunun peşine düşer düzelmeye çalışırız.  Veliler çocuklara baskı yapmayın. Bırakın onlar istesinler hedeflerinde hangi Üniversite varsa oraya gitsinler” dedi.



Kızılkaya; “ Okulumuz Avcılar’da tek ”

Avcılar Uğur Hazırlık Lisesi Müdürü Yunus Kızılkaya ise yaptığı konuşmasında; “ Okulumuz Uğur hazırlık ve Sağlık Meslek Lisesi olarak hizmet veren Avcılar'daki tek lise.  Uğur Hazırlık Lisesi Bahçeşehir Uğur eğitim kurumları çatısı altında dershanelerin kapanma süreci ile birlikte açılmış olan ve  aynı zamanda dershanelerle birlikte bu hizmeti vermek üzere kurulmuş yeni bir yapıdır.  Bu yapının içinde hem okul hem dershane hizmeti birlikte verilmektedir. Bu hizmeti verirken de insanların ve bütün öğrencilerin genel anlamda bütün eğitim ihtiyaçlarını, hem lise ihtiyaçlarını hem de Üniversite  hazırlık olarak ihtiyaçlarını karşılamaktır.  Bu süreçte öğrencilerimiz hem okulumuzda Lise dersleri alıp, üniversiteye hazırlık yapmakta.  Aynı zamanda kendi içlerinde Anadolu lisesindeki bütün programları birlikte görmektedirler” dedi.



“ Bizim farkımız var ”

Bizi diğer liselerden ayıran farkımız var diyen Hazırlık Lisesi Müdürü Kızılkaya; “ Bizim eğitimimiz haftanın altı günü devam ediyor.  Altı gün devam ettiği içinde dershane hizmetimizi öğrencilerimiz birlikte alabiliyorlar. 1968'den beri Uğur markasını oluşturduğu o büyük yapının bütün alt yapısını kullanan tek okuluz.  Hem dershane, hem de Bahçeşehir kolejlerinin alt yapısında tek okuluz.   Öğrenci hedefimizi bu yıl belli bir sayıda tutmuştuk.  Ona da  ulaştık.  İlgilerinden dolayı Avcılar, Beylikdüzü,   Bahçeşehir ve  Esenyurt'taki  tüm insanlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.  

HABER / YAKUP TEZCAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum