Ümit Kalko: “Eğitimde Deneyimli Bir Bakan ile Yolumuz Çok Daha Açık”

Ümit Kalko: “Eğitimde Deneyimli Bir Bakan ile Yolumuz Çok Daha Açık”
Mektebim Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko bir basın açıklaması yaparak göreve başlayan; Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk'u tebrik etti ve başarılar diledi....


Mektebim Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko basın açıklamasında şunları söyledi:

“Öncelikle yeni Bakanımız Prof. Dr. Ziya Selçuk Hocamızı tebrik ediyor, görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Milli eğitim kanadında uzun zamandır beklenen ve bir eğitimci olmasını dilediğimiz Bakanımıza kavuştuk. Hocamız, teknolojiyi yakından takip eden eğitim sistemindeki sorunların farkında ve çözüm önerileri olan bir kişidir. Uzun yıllardır Türk eğitim sektöründe birçok çalışma yürüttü ve farklı görevlerde yer aldı. Bir eğitimcinin derdini bir eğitimci anlar. Hocamızın yeni görevinde çok başarılı olacağını düşünüyorum. Hem devlet okulları tarafında hem de özel okulculukta sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimi ile önemli işlere imza atacaktır. Geçtiğimiz yıl önemli bir büyüme gösteren özel eğitim sektörü çok daha büyük bir yol alacaktır.” Dedi. Mektebim’in de hızlı ve emin adımlarla büyümeye devam ettiğini belirten Kalko, “bu yıl İstanbul, Ankara, İzmir, Balıkesir, Ordu, Manisa, Kütahya, Van, Ağrı, Çanakkale, Elazığ, Mersin gibi birçok ilde kampüslerimiz faaliyete girecek. Mektebim olarak ülke genelinde büyümemizi sürdürüyoruz. Eğitim yatırımlarımız önümüzdeki yıl da devam edecek. Sektörde böyle güzel gelişmelerin olması özellikle Bakanlık kanadında güvendiğimiz bir ismin yer alması bizleri memnun etti. Biz de ülkemize geleceğimize yatırım yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.

 

Özellikle Doğu Anadolu ve Güney Doğu yatırımlarının artacağını dile getiren Mektebim Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haydar Sancak, bu bölgelere çok önem verdiklerini, ülke ve bölge kalkınmasına eğitimin önemli katkısı olduğunu belirtti. 2018-2019 eğitim öğretim yılında Van, Elazığ, Diyarbakır, Ağrı, Cizre gibi illerde kampüslerin faaliyete gireceğini belirten Haydar Sancak, bir sonraki yıl Güney Doğu ve Doğu Anadolu’da yatırımları artıracaklarını bu bölgelerde Mektebim Kampüslerini açmayı hedeflediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.