YEDİ AYLIK EĞİTİM BAŞARIYLA TAMAMLANDI

YEDİ AYLIK EĞİTİM BAŞARIYLA TAMAMLANDI
Esenyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde eğitim gören Güz ve Bahar dönemi Kültür Sanat kursiyerleri mezunları sertifikalarını aldılar.

Esenyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü bünyesinde Bağlama, Gitar, Takı tasarım, Şan, Halk Oyunları, Web tasarım, Bilgisayar, Tiyatro ve Mental Aritmetik başta olmak üzere 32 branşta eğitim gören 2000’i etüt öğrencisi olmak üzere toplamda 8500 öğrenci başarılı geçen eğitimin sonunda sertifikalarını almaya hak kazandılar. Esenyurt Belediyesi’nin 9 Kültür Merkezi ve 2 Bilgi Evinde verilen kurslarda eğitim gören kursiyerler katılımcılara hünerlerini sergiledi. Ayrıca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün yapmış olduğu faaliyetleri anlatan sinevizyon gösterisi salonda bulunanlardan yoğun ilgi gördü.

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen Kültür Akademisi sertifika şölenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu eşi Rabia Kadıoğlu, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Yasemin Sarıca Aytan, kursiyerler ve kursiyerlerin çok sayıda yakını katıldı. Kültür Akademisi Sertifika Şöleninde konuşan Başkan Kadıoğlu eğitim ve öğretim yanında kültür ve sosyal etkinliklerinde önemli olduğuna değindi.

Başkan Kadıoğlu; “ Sayıyı arttıracağız”

Kültür Akademisi Sertifika Şöleninde konuşan Başkan Kadıoğlu; “Kursiyerlerimizin 7 ay gibi kısa bir süre içerisinde bu kadar güzel başarılara imza atması gerçekten çok güzel bir duygu. Bazı belediyeler bir tane kültür merkezi yaparken biz ilçemize toplamda 9 adet Kültür Merkezi 2 adet Bilgi Evi yaptık ve bu sayıyı daha da arttıracağız. Çocuklarımızın daha rahat ortamlarda ders çalışabilmeleri ve eğitimlerine katkı sağlaması için her mahallemize etüt merkezleri yapacağız. Nüfusun her yıl olarak arttığı ilçemizde bu tür faaliyetlerin yapıldığı mekânların sayısını ve eğitim gören kişi sayısını arttıracağız” dedi.

Başkan Kadıoğlu’nun konuşmasının ardından kursiyerler sertifikalarını Başkan Kadıoğlu’nun elinden aldılar ve kendilerine bu hizmeti sunduğu için Başkan Kadıoğlu’na teşekkür ettiler. Ayrıca Esenyurt Belediyesi bünyesindeki Kültür Merkezlerinde Yaz Dönemi Kurs kayıtları da başladı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.