YENİ PERSONELE ORYANTASYON EĞİTİMİ

YENİ PERSONELE ORYANTASYON EĞİTİMİ
Beylikdüzü Belediyesi, işe yeni başlayan personeller için oryantasyon eğitimi verdi. İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından Beylikdüzü İlçesi ve Belediyesi’ni tanıtımla başlayan eğitim, kurum kültürünün anlatılması ve kamuda çalışma ortamının nasıl olması

 Beylikdüzü Belediyesi, çalışanların eğitimine büyük önem veriyor. IK’nın gücüne inanan  ve insan kaynağının en önemli değer olduğunu ifade eden Beylikdüzü Belediyesi, bu bakış açısını hayata geçirerek işe yeni başlayan personellerine eğitimler düzenliyor. Belediye İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından organize edilen “Oryantasyon Eğitimi”nde çeşitli birimlerde görevine yeni başlayan çalışanlara önce belediye ve ilçe tanıtıldı. Daha sonra kamu ortamı olan belediyede resmiyetin gerekliliklerine vurgu yapıldı. Eğitimde kurum kültürü üzerinde durularak, belediyenin başarılı olmasının takım ruhundan geçtiği belirtildi.

 

Oryantasyon Eğitimi’nde ayrıca vatandaş memnuniyetinin son derece önemli olduğu vurgulandı. Yoğun ve stresli dönemlerde dahi, vatandaşa hitap ve yaklaşım şekilleriyle alakalı her daim hoşgörünün en üst düzeyde yansıtılmasının ehemmiyetine dikkat çekildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.