YGS seminerleri yol haritası oldu

YGS seminerleri yol haritası oldu
Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde 18-19-20-22 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen “Turgay Aytaş ile Sınava Doğru” isimli YGS konulu seminerlerin sonuna gelindi. Öğrenciler seminerlere büyük ilgi gösterdi.

Beylikdüzü Belediyesi’nin üniversiteye hazırlık aşamasında olan öğrencilere yönelik düzenlediği YGS Seminerleri sona erdi. Öğrenciler tarafından ilgiyle takip edilen seminerler, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde18 Şubat’ta başladı ve 22 Şubat’ta tamamlandı.  Öğretim görevlisi Turgay Aytaş önderliğinde anlatılan konular, öğrencilere yol haritası oldu. Aytaş, sınavı kazanmak için öncelikle hedef belirlemek ve planlı bir hazırlık yapmak gerektiğini ifade ederek, inanmanın başarmanın yarısı olduğunu söyledi.
Başkan Uzun, Öğrencilere Başarılar Diledi
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un da katıldığı seminerde öğrenciler Başkan Uzun’a yoğun ilgi gösterdi. Başkan Uzun, öğrencilere sınava hazırlanırken özgüven duygusu ile hareket etmelerini, programlı çalışmalarını belirtti. Dünyada 7 milyar nüfusun olduğuna dikkat çeken Başkan Uzun, günümüzde teknolojinin hızla ilerlediğini ve bilgilerimizi sürekli yenilememiz gerektiğini söyledi. “Sizler bu ülkenin yarınları, bizim geleceğimizsiniz” diyen Başkan Uzun 2013’deki YGS-LYS sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi ve Turgay Aytaş’a öğrenciler adına çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.