“Yılın En İyi Çıkış Yapan Eğitim Kurumu” ‘Kavram’ oldu

“Yılın En İyi Çıkış Yapan Eğitim Kurumu” ‘Kavram’ oldu
Eğitim sektörünün önemli isim ve kurumlarının ödüllendirildiği ‘Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri’ sahiplerini buldu. Artı Eğitim Dergisi tarafından gerçekleştirilen ve farklı kategorilerde ödüllerin dağıtıldığı törende ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Eğitim Kurum

Bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri’ geçtiğimiz günlerde gerçekleşen törenlere sahiplerini buldu. ‘Aynı Başarı, Bambaşka Bir Kavram’ sloganıyla yola çıkan Kavram Eğitim Kurumları gecede iki farklı kategoride ödüllendirildi. ‘Yılın En İyi Çıkış Yapan Eğitim Kurumu’ ödülünü Kavram Eğitim Kurumları CEO’su Ümit Kalko alırken, ‘Yılın Yaşam Boyu Eğitim Ödülü’ ise, Kavram Eğitim Kurumları Onursal Başkanı Bahattin Durmuş’a takdim edildi.

“KALİTELİ EĞİTİM, KÖKLÜ DENEYİMLE MÜMKÜN”

Ödül töreninde, anaokulundan liseye, kurs merkezlerinden yayınlara, nitelikli eğitim standartlarının ve mesleğine tutkuyla bağlı eğitimci kadrosunun önemini anlatan Ümit  Kalko, kaliteli eğitimin köklü bir deneyimle mümkün olduğunu ifade etti.

Çağın eğitimine uyum sağlamak adına yenilenmenin gücüne inandığını vurgulayan Kalko, Bahattin Durmuş’un güvenilir, kaliteli ve başarı odaklı bakış açısıyla ilerleyerek daha büyük açılımlarda bulunacaklarını belirtti. Ümit Kalko, “’Aynı Başarı, Bambaşka Bir Kavram’ sloganıyla ve yarım yüzyıllık eğitim birikimiyle iki kategoride aldığımız ödüllerle çifte gurur yaşıyoruz. Gelecek yıllarda da eğitime yön vermeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.