3 günlük tatilde rota Antalya oldu

3 günlük tatilde rota Antalya oldu
19 Mayıs’ın 3 günlük tatil fırsatı yaratması, turizmi hareketlendirdi. Özellikle Ege ve Akdeniz’e turist akını yaşandı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın cuma gününe denk gelerek hafta sonu tatili ile birleşmesi, turizm sektörünü hareketlendirdi. 3 günlük tatili değerlendirmek isteyenler, başta Ege ve Akdeniz olmak üzere tatil yörelerine akın etti.
 
ANTALYA TATİL ROTASI OLDU


Özellikle Antalya, önemli tatil rotası oldu. Turizmciler, 3 günlük tatili fırsat bilen yerli turistin Antalya bölgesine yoğun ilgi gösterdiğini, otellerdeki doluluk oranının ciddi rakamlara ulaştığını belirtti. Kentte pek çok tesisin dolduğunu ve 3 gün boyunca büyük bir yoğunluk yaşanacağını söyleyen turizmciler, 200-250 bin civarında yatağın dolacağını tahmin ettiklerini ifade etti. Turizmciler, Marmaris bölgesinde de büyük bir hareketlenme yaşandığını, otellerdeki doluluk oranlarının çok iyi bir seviyeye çıktığını kaydetti. Tatil hareketliliği yollarda da kendisini gösterdi.
 
HAVALİMANI DOLDU TAŞTI


3 günlük tatili şehir ya da ülke dışında geçirmek isteyenler,d ün, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yoğunluk oluşturdu. İç ve dış terminallerdeki güvenlik noktaları, check-in bankoları ve pasaport noktasında uzun kuyruklar oluşurken, 7 bin araç kapasiteli otoparkta da sürücüler yer bulmakta zorlandı. Boş otopark yeri bulamayan bazı vatandaşlar, araçlarını otopark iç yollarına park etmek durumunda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.