3 S'DEN ASLA VAZGEÇMEYİN

3 S'DEN ASLA VAZGEÇMEYİN
Trakya Grubu İş Adamları ve Serbest Meslek Sahipleri Derneği, Büyük Kurultay toplantısını gerçekleştirdi. Seçkin davetlilerin katıldığı toplantıda, 2019'un en iyileri de plaket ile ödüllendirildi. Derneğin Onursal Başkanı Prof. Dr. Halit Demir, "

Trakya Gubu İşadamları ve Serbest Meslek Sahipleri Derneğinin düzenlediği Büyük Kurultay ve 2019'un en iyileri ödül töreni Avcılar Barışmanço Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Trakya Gurubu İşadamları Genel Başkanı Faruk Korça'nın konuşmasıyla devam etti. Trakya Gurubu İşadamları ve Serbest Meslek Sahipleri Derneği Genel Başkanı Faruk Korça, selamla konuşması yaparak, davetlilere katılımlarından dolayı ve derneğin bu günlere gelmesine emeği geçenlere teşekkür etti. Prof. Dr. Semahat Demir, Trakya Grubu İş Adamları ve Serbest Meslek Sahipleri Derneği’nin yeni genel başkanı seçildi.


Üç S'yi prnesip edinin

Trakya Gurubunun Büyük Kurultayına konuşmacı olarak katılan onursal başkan Prof. Dr. Halit Demir, konuşmasında birlik beraberlik mesajı verdi. Hayatta kendinize üç S'yi prensip edinin diyen Prof. Dr. Halit Demir, "Üç S'nin anlamı selam, saygı, sevgidir. Bu üçünü kendinize pernsip edindiğiniz zaman başarı kaçınılmazdır.İnsanın siyasi ögörüşü, dini, dili,ırkı ne olursa olsun bu üç şeyden asla vazgeçmemeli. Ayrıca ülkemize ve ülkemizin değerlerine hep birlikte sahip çıkmalıyız. Bunun için birlik olmalıyız" dedi.

Plaket verildi

Toplantı'nın bir diğer konuşmacısı ise Yüksek İstişare ve Danışma Konseyi Başkanı Pror. Dr. Semahat Demir oldu. Yapılan konuşmaların ardından Yılın en iyileri ödüllendirildi. 2019'un en iyileri ödül töreninde, bilim, devlet, siyaset, milletvekili, belediye başkanı, mülki amir, iş, sanat, spor ve gaztecilere plaket verildi. Yılın en iyilerine plaketlerini Trakya Gurubu İşadamları Genel Başkanı Faruk Korça ve Trakya Gurubu Silivri İlçe Başkanı Murat Avcı birlikte takdim etti.

Üretenlere minnettarız

Daha sonra 2019 yılının en iyi bürokratlarına, akademisyenlerine, siyasetçilerine, gazetecilerine ödülleri verildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün yılın en iyi belediye başkanı, Gazete Damga Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mert’e yılın en iyi gazetecisi, Silivri Özel Haber İmtiyaz Sahibi Fatma Sarıbıyık Yıldırım’a da bölgede ve Silivri'de yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde yılın gazetecisi ödülleri verildi. Ödülünü, İzmir Vali Yardımcısı Hulisi Doğan ve Trakya Grubu Silivri Şube Temsilcisi Murat Avcı’nın elinden alan Mehmet Mert yaptığı konuşmada, "Bu vatanın her karış toprağında kim ki taş üstüne taş koyuyorsa, bir parça kıvılcım üretiyorsa, bir evladımıza iş verebiliyorsa, ülke ekonomisine milim katkıda bulunuyorsa o insanlarımıza minnettarız, çok şey borçluyuz, şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.