Atatürk Havalimanı'nda Unutulan Eşyalar Satıldı

Atatürk Havalimanı'nda Unutulan Eşyalar Satıldı
Atatürk Havalimanı terminali ve uçaklarda unutulan aralarında bilgisayar, cep telefonu, giyim eşyasının yanı sıra çok eski model düdüklü tencere, el yapımı davul, torna tezgahı gibi ilginç ürünlerin de bulunduğu eşyalar, Avcılar'da bir dükkanda satış
Havalimanında unutulan valiz ve eşyaların ihalesini alan Aziz Korkmaz, Avcılar Marmara Caddesi Çağatay İş Merkezi'ndeki iş yerinde ürünleri satışa çıkardı.Büyük çoğunluğu valizlerden çıkan elektronik cihazlar, giyim eşyaları, kozmetik ve değişik ürünler, piyasanın altında fiyatlarda satılıyor. Vatandaşlar, aralarında eski model düdüklü tencere, el yapımı davul, torna tezgahı, bilardo sopasının da bulunduğu ürünlere büyük ilgi gösteriyor.

- "Ürünlerin binde birini bile henüz açmadık"Dükkanı sahibi Aziz Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun süredir bu işi yaptıklarını söyledi. Ürünlerin ihale yoluyla satıldığını ve ihaleyi de kendilerinin kazandığını belirten Korkmaz, "Çoğunlukla valizler bulunuyor.

Çantalar, şahsi eşyalar da var. Giyim eşyası, telefon, bol miktarda tablet, bilgisayar, gözlük, parfüm gibi ürünler var. Bunların hepsi orijinal ve piyasanın yarı fiyatına satış yapıyoruz" dedi. Korkmaz, satışa bugün başladıklarını anlatarak, "Çok ilginç ürünler çıktı ve çıkmaya da devam edecek. Eşyaların daha binde birini bile açmadık. Çok ürün var elimizde. Zamana yayarak bunları satacağız. Vatandaştan müthiş bir talep var. Yetiştirmeye çalışıyoruz. Vatandaşın talebinden oldukça memnunuz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.