Avcılar Belediyesi 2013 yılı bütçesi onaylandı

Avcılar Belediyesi 2013 yılı bütçesi onaylandı
Avcılar Belediyesinin 2013 Mali yılı bütçesi Meclis görüşmelerinden sonra oy çokluğu ile kabul edildi. Avcılar Belediyesinin 2013 yılı bütçesi 215.500 milyon TL olarak belirlenerek onaylandı. Meclis ayrıca önemli projelere imza atacak olan Mustafa Değirme

 Melis’te ok olan bir başka madde ise 2013 Mali yılı performans programı oldu.

Başkandan teşekkür
Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci bütçenin onaylanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada “Avcılarda yatırımlar hızla devam edecektir. Bütçemizin gerçekleşmesi için ekip arkadaşlarımla gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bütçemizin onaylanmasında bize destek veren Meclis üyelerimize teşekkür ederim. Avcılar Türkiye’nin parlayan yıldızı olmasında hiç şüphesiz ki ekip arkadaşlarımın katkısı tartışılmazdır. Bizlere verdikleri destek sayesinde Avcılar bugün Türkiye’nin örnek kenti olmuştur” şeklinde konuştu.
Başkan Değirmenci, 2013 yılında Avcılara yapılacak süper projeler arasında adeta göz kamaştıran stadyumun ikinci etabı, Huzur evi ve Öğrenci yurdu gibi tesisleri bir sunumla meclis üyelerine tek tek anlattı. Başkan Değirmenci,  “Avcılara hizmet aşkımız azalmadan sürüyor. Aksine her geçen gün biraz daha artıyor” dedi. Değirmenci,  şunları söyledi:

Avcılar evim avcılarlı ailem
“Ben ve mesain arkadaşlarım  bugünü değil; yarını düşünen bir anlayışla çalışıyoruz. Gelecek nesillere bırakacağımız; onların gururla yaşayacakları, övünecekleri bir Avcılar için gece-gündüz çalışıyoruz. Çünkü Avcılar benim evim Avcılarlı benim ailem. Aileme hizmet etmek için seçildim. Ne pahasına olursa olsun hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizi her şeye rağmen engellemek isteyenlere inat Avcılara hizmetimiz önümüzdeki 5 yılda da devam edecek. Avcılarda hevesi olanlara bizim önümüze set çekenlere aldırış etmiyoruz. Halkımızın çağdaş modern bir kentte nasıl yaşam sürer biz ona dikkat ediyoruz. Halkımızın özlem duyduğu Avcıların geleceği için planlar yapıyoruz. Avcılarda vatandaş odaklı hizmet anlayışımız herkese örnek olmalı” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.