Avcılar “Lisette” Cafe açılışını yaptı

Avcılar “Lisette” Cafe açılışını yaptı
Avcılar Ambarlı Mahallesinde “Lisette” (Son Kurtarıcı Dalga) adı altında yeni bir Cafe’nin açılışı yapıldı. Yazın geniş alanlı çay bahçesine sahip olan üç katlı Cafenin rahat ve aile ortamına hazır bir mekân olması gelen davetlilerden olumlu tepki aldı.

Avcılar Ambarlı Mahallesi Doktor Sadık Ahmet Caddesi No 163/ 1’de hafta sonu Esenyurt’un tanınmış isimlerinden ve aynı zamanda Bingöl Dernek Başkanı Kemal Yılmaz’ın oğulları Serhat, Ümit ve Erdem kardeşler Lisette (Son Kurtarıcı Dalga) Cafe’nin açılışını yaptılar. Açılışa Dersimliler Dernek Başkanı Hüseyin Kalanç,ESDER  Başkanı Yaşar Gül, Sanatçı Vedat Baran ve İstanbul’un çeşitli yerlerinden çok sayıda yılmazın dost ve arkadaşlarını gelmesi Kemal Yılmaz ve Çocuklarını mutlu etti.

Yılmaz katılan dostlara teşekkür etti

 Gelen misafirleriyle tek-tek ilgilenen Yılmaz. ; “Cafe’nin alt kısmında havalar ısınınca faal olarak işlettiğimiz bir büfemiz vardı. Kışın soğuk olduğu için burası kullanılamıyordu. Bizde arkadaşlarımızla bir araya gelip dost sohbetleri etmek için yaz kış olmak üzere faal olalım dedik. Zaten ben mesleğim olan Öğretmenliğe devam ediyorum. Burayı çocuklar işletiyorlar.Bende zaman buldukça yanlarına geliyorum.Açılışımıza katılan ve bizleri onurlandıran tüm dostlara teşekkür ediyorum” dedi 

Davetlilerin beğenisini kazandı

Yazın geniş alanlı çay bahçesine sahip olan üç katlı Cafe hafif müzik eşliğinde sıcak dost ortamının yapılacağı rahat ve aile ortamına hazır bir mekân olması gelen davetlilerden olumlu tepki aldı.

 Geniş bir menüye sahip

Aynı zamanda geniş bir menüye sahip Cafe’de  Kahvaltı çeşitleri, omlet, tost, sandviç, Burger, ızgara, pizza, makarna, atıştırmalıklar, ve gözleme çeşitleriyle kaliteli ve güler yüzlü personeliyle hizmet sunmakta.

Sıcak içeceklerden; sıcak çikolatalar, soğuk çikolatalar, smootıes, Kahve Çeşitleri, Meşrubat ve tatlı çeşitleriyle her göze ve damağa hitap eden zengin menisiyle hoş ve sıcak bir ortam sizleri bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.