BAKLAVA ‘MEHMET USTA’DAN SORULUR!

BAKLAVA ‘MEHMET USTA’DAN SORULUR!
İmalat (Merkez) artı 7 şube ile yıllardır hizmet veren Baklavacı Mehmet Usta, Büyükçekmece şubesi ile de kısa sürede müşterilerinin memnuniyetini kazanmayı bildi.

Parsellerde imalathanesi bulunan Baklavacı Mehmet Usta’nın Büyükçekmece dışında, iki şube ile Parseller, Zeytinburnu, Yenibosna, Beşyüzevler ve Bayrampaşa’da da şubeleri bulunmakta. Mehmet Özdemir, Turgut Özdemir, Ahmet Özdemir, Erol Özdemir ve Hasan Özdemir’den oluşan beş kardeşin işletmeciliğini üstlendiği Baklavacı Mehmet Usta’da ilk hedef yüzde yüz müşteri memnuniyeti.

 B.ÇEKMECE’DE HİZMETTE

 Baklavacı Mehmet Usta’nın Büyükçekmece  şubesini işleten Erol Özdemir yıllardır bu sektörde hizmet vermenin onurunu ve gururunu yaşadıklarını kaydederek ‘Bizler beş kardeş olarak baklavanın yapımının her aşamasında görev aldık. Ülkemizde önemli bir kültüre sahip olan baklavanın gelenekçi anlayışından vazgeçmeden, MEHMET USTA kalitesinden ve hizmet anlayışından taviz vermeyerek ilk günkü heyecan ve coşku ile bu markayı daha ileri taşımayı amaçlamaktayız’ dedi.

 ULUSLAR ARASI STANDART

 19 Mayıs Mahallesi, Atatürk Caddesi No:64/1 Büyükçekmece adresinde hizmet veren Baklavacı Mehmet Usta’nın Büyükçekmece  şube sorumlusu Erol Özdemir HABERDAR okurlarına seslenerek; ‘Misyonlarımıza gelince; tüm faaliyetlerimizde uluslararası standart ile yasal mevzuat hükümlerine uymak ve çevreye saygılı üretim yapmak. Üretimin her aşamasını gıda güvenliği anlayışına uygun şekilde sevk ve idare etmek, müşteri istekleri doğrultusunda, müşteri beklentisinin de üzerinde hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini artırmak. İşlerimizi ilk seferde tam ve doğru yapmayı, devamlı daha mükemmeli hedefleyerek, sürekli iyileştirme ve geliştirmeyi benimsemek. Çalışmalarımızın motivasyon ve iş memnuniyetini sağlayarak, performansı geliştirmek ve eğitmektir.’ Dedi.

 BÜTÇEYİ KORUYORUZ

 Özdemir sözlerini şöyle sürdürdü: Her geçen gün kendini yenileyen ve geliştiren firmamızın başlıca hedefleri; İmalatını gerçekleştirdiğimiz baklava ve diğer tatlıların (şöbiyet, dolama, kurabiye v.d.) üretim kapasitemizi en üst seviyelere çıkartmaktır.  Müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu firmamız, kaliteden ödün vermeden, sağlıklı ve hijyenik ürünleri üreterek MEHMET USTA lezzetinden vazgeçmeyen tüketici kitlesini çoğaltmaktır. Kaliteden ödün vermeyen lezzetiyle ve uygun fiyatıyla felsefemiz halkımıza kaliteli ürün satıp az kar etmektir. Bizler elimizden geldiği kadar ürün kalitesini yükseklere çıkararak halkımızın bütçesini korumaktayız.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum