Başkan ve Eski Mesai Arkadaşları Yalnız Bırakmadı

Başkan ve Eski Mesai Arkadaşları Yalnız Bırakmadı
Yıllarca Çatalca Belediyesi’nde görevini başarı ile yerine getiren ve Mali Hizmetler Müdürü olarak emekli olan Süheyla Topçu, bundan sonra ilçedeki minikleri giydirecek. Bücürük adıyla bir çocuk giyim mağazası açan Topçu’yu Çatalca Belediye Başkanı Cem Ka
 Cem Başkan yalnız bırakmadı
Yıllarca Çatalca Belediyesi’nde çalışan Süheyla Topçu, bundan sonra ilçedeki minikleri giydirecek.


CEM KARA; “SÜHEYLA TOPÇU’YU KUTLUYORUM”

Ferhatpaşa Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki çocuk giyim mağazasının açılışı öncesi konuşma yapan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Çatalca Belediyesi’nde 2009 yılından bu yana mesai arkadaşım olan Süheyla Topçu’yu bu girişiminden dolayı kutluyorum. Bu gün hep beraber Süheyla Hanım’ı yalnız bırakmadık. Ama asıl destek bundan sonra başlıyor.” diyerek, Çatalca’da yeni işletmelerin açıldığını ve her işletmeye sahip çıkılması gerektiğini söyledi. Süheyla Topçu ile belediyedeki mesai arkadaşlığı öncesinde de tanıştığına dikkat çeken Başkan Cem Kara, “Süheyla Hanım’ın eşi rahmetli Tayfun Topçu, Çatalca Lisesi’nde benim müdürümdü. Yıllarca hep beraber Çatalca’nın eğitim ve öğretim seviyesini yükseltmek için çaba sarf ettik.” dedi. Konuşmasının son bölümünde de çocuk giyim mağazasının başta Süheyla Topçu ve ailesi olmak üzere Çatalca’ya hayırlı olmasını diledi. Başkan Cem Kara konuşmasının ardından mikrofonu Çatalca eski Belediye Başkanı İsmail İp’e uzattı. İsmail İp de yaptığı konuşmada Süheyla Topçu’ya başarılar dileyerek ilçedeki işletmelere sahip çıkılması gerektiğini hatırlattı.


Yapılan açılış konuşmalarının ardından Bücürük mağazasının açılış kurdelesi Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca eski Belediye Başkanı İsmail İp, Çatalca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cafer Dağ ve Süheyla Topçu tarafından kesildi. Kurdele kesimi sonrasında mağazayı da dolaşmayı ihmal etmeyen Belediye Başkanı Cem Kara, burada Süheyla Topçu’dan ürünler ve fiyatları hakkında bilgi aldı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.