Bunun adı BEDAŞ soygunU..!

Bunun adı BEDAŞ soygunU..!
Eski Kumburgaz Belediye Başkanı bile isyan etti:Elektrik faturasının son ödeme tarihinden 2 gün sonra gelen sarı ihtarnameler halkı çileden çıkardı. Gazetemize bu konuyla ilgili gelen onlarca şikayetçiden biri de eski Kumburgaz Belediye Başkanı Güngör Pos




Elektrik faturalarına son aylarda yeni bir sürpriz eklendi; sarı renkli ihtarnameler! Eğer verilen son ödeme tarihini 2 gün geciktirdiyseniz BEDAŞ kelimenin tam anlamıyla affetmiyor. Cezası 25 lira olan kapatma
ihtarnameleri elektriğinizi kapamasa bile bir sonraki faturanıza faiz olarak yansıyor. Son günlerde gazetemize gelen onlarca şikayetten en ilginci, bir dönem Kumburgaz’ın Belediye Başkanlığı görevini de üstlenmiş.

Büyükçekmece Kaymakamlığı’nda memur olarak çalışan Güngör Postacı’dan geldi. Postacı, Nisan ayının 17’sinin son ödeme tarihi olarak belirtildiği faturasını ayın 19’unda ödedi. Ancak 2 gün geciktiği için evine kapatma ihtarı geldi. Faturasını “geç” ödediği için ihtarname alan Postacı, “Bu kağıdı sırf 25 TL faiz ücreti koparabilmek için yolluyorlar” diyor.

MİLYONLARCA ABONE VAR

Duruma isyan eden Postacı, “2 gün gecikmek gayet normal. İnsanlar tatile gidebilir, faturasını dalgınlıkla ödememiş olabilir. Hemen ihtarname yollanması çok saçma. Bu ihtarnameleri sadece ve sadece halktan fazladan 25 TL faiz almak için yolladıklarını düşünüyorum.

Bunun adı soygundur. Bunun adı ahlaksızlıktır. Türkiye’deki milyonlarca BEDAŞ abonesine her ay 25 TL cezanın gitmesi inanılmaz rakamları ortaya çıkarır" dedi.

Haber/Mehmet Ali Çatal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.